Oppo Pad satış tarihi açıklandı! Sonunda!

oppo pad

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Oppo, yeni tableti Oppo Pad’i ve yeni akıllı kulaklık modeli Oppo Enco X2’yi resmen satışa sunuyor.

Oppo Pad satış tarihi açıklandı! Sonunda! Teknoloji dünyasının en hızlı büyüyen markalarından biri olan Oppo, hem tablet hem de akıllı kulaklık serilerinin yeni isimlerini birer birer piyasaya sürmeye başlayacak. Şirket, yeni tablet modeli olan Oppo Pad’i ilk olarak Hindistan’da 23 Temmuz tarihinde satışa sunacakken, tabletin bu pazarda duyurulma tarihi Mayıs ayına dayanıyordu. Bununla birlikte Çinli şirketin Hindistan’daki ilk tablet modeli olacak olan Oppo Pad, bu açıdan da önemli bir deneyin parçası haline gelecek.

Oppo Pad satış tarihi

Çinli teknoloji devi, aynı pazarda Şubat ayında duyurduğu Oppo Enco X2 kablosuz kulaklık modelini ise 25 Temmuz’da satışa sunacağını açıkladı. İki yeni cihazını da ilk defa Hindistan’da görücüye çıkaracak olan Oppo’nun bu hamlesinin arkasında yatan neden, Hindistan ile son zamanlarda yaşanan mali krizleri unutturma isteği olabilir.

Oppo Pad satış tarihi

Oppo Pad satış tarihi açıklandı! Sonunda!

Peki Oppo Pad nasıl bir cihazdı? Temel özellikleriyle bir kez daha hatırlayacak olursak, 10,4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan bu tabletin çözünürlük değerleri ise 2.000 x 1.200 seviyesindeydi. Gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alan Oppo Pad, 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Dahili depolama ünitesine ilave olarak microSD kart desteği sunması sayesinde Oppo Pad, hafıza sorununu da ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Oppo Pad satış tarihi

Elektriksel gücünü 7.100mAh’lık bataryasından alan tabletin arka yüzeyinde 8MP ön yüzeyinde ise 5MP’lik kamera bulunurken, tabletin satış fiyatı ise 210 dolar civarında olacak.

Windows 7 kullanıcıları için güzel haber