Oppo Find X8 Serisinin Batarya Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Find X8

Bu sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen Oppo Find X8 serisindeki her üç modelin de batarya özellikleri belli oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, popüler Find X serisini çok yakında yenileyecek. Son haftalarda gelen sızıntılar ve söylentiler, Oppo Find X8 serisinin bu sonbaharda kullanıcılarla buluşacağını gösteriyor. Öte yandan gelen bilgiler sayesinde bu seride Find X8, Find X8 Pro ve Find X8 Ultra olmak üzere üç farklı model olacağını biliyoruz. Daha önce çeşitli bilgilerini öğrenme şansı yakaladığımız bu üç telefon, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Gelen bu son sızıntıyla birlikte, her üç telefonun da batarya özellikleri netlik kazandı.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Find X8’de 5600 mAh’lık bir batarya bulunacak. Pro modelinin bataryası ise 5700 mAh olacak. Ultra modelinde ise 6100-6200 mAh’lık etkileyici bir batarya olacağı söyleniyor.

Oppo Find X7

Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Find X8, 6.5 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. 1.5K çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Öncülünün aksine Find X8’in kıvrımlı değil düz bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Telefonun yonga setinin ise MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400 olması bekleniyor. Aynı şekilde Pro modeli de bu yonga setini kullanacak. Ultra modelinin yonga seti ise Snapdragon 8 Gen 4 olacak.

Geçtiğimiz günlerde Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony bir sensör kullanacak. Ona eşlik eden iki yardımcı kameradan biri, 3x optik zoom özelliğine sahip telefoto bir kamera olacak.

Apple Samsung Yarışında Aradaki Fark Kapanıyor