Oppo Find X6 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

oppo find x6 pro

Oppo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu Oppo Find X6 Pro’nun kamerası hakkında merak edilen detaylar netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi şirketin yakında piyasaya süreceği bu yeni telefonlar arasında merakla beklenen Oppo Find X6 Pro da yer alıyor. Son dönemde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan Find X6 Pro, bugün yeni bir sızıntıya konu oldu. Gelen bu son bilgilerle birlikte telefonun kamera özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı.

Telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Find X6 Pro, üçlü arka kamerayla gelecek ve bu üç lensin üçü de 50 megapiksel olacak olacak. Ayrıca her üç lensin de Sony lensleri olacağı söyleniyor ki eğer bu bilgiler doğru çıkarsa Find X6 Pro arka kamerasıyla oldukça iddialı olacak demektir.

oppo find x6 pro

Oppo Find X6 Pro’nun üçlü arka kamerasının ana lensinin Sony’nin bir inçlik sensörü IMX 989 olacağı söyleniyor. Geniş açılı lens ise Sony IMX890 olacak. Üçüncü lens ise 2.7x optik zoom özelliğiyle dikkat çeken Sony IMX890 lens olacak.

Hatırlarsanız daha önce gelen bilgilerde Find X5 Pro’nun biri Qualcomm biri MediaTek yonga seti kullanan iki farklı versiyona sahip olacağı belirtiliyordu. Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2, MediaTek’in de Dimensity 9200 yonga setinin telefonda kullanılması bekleniyor. Ancak şimdilik bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil. Öte yandan yine sızdırılan bilgilere göre telefon 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. QHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz olacak.

Netflix’in yeni dizisi 1899 çalıntı çıktı