ZTE Nubia X6’nın Detayları Belli Oldu

ZTE Nubia X6’nın Detayları Belli Oldu

ZTE’nin yeni phableti Nubia X6, Çin iletişim ve sertifika TENAA’da görüntülenirken, teknik özellikleri de kesinleşmiş oldu. 4.44 inç boyutlu ekrana sahip olan ZTE Nuiba X6, Sont Xperia Z Ultra ile mücadele edecek.

Çin teknoloji devi ZTE’nin yeni phablet telefonu Nubia X6, Çin pazarına girebilmek için Çin iletişim ve sertifika komisyonu TENAA’yı ziyaret etti. Ziyareti sırasında telefonun hem görselleri hem de teknik özellikleri kesinleşmiş oldu.

zte-nubia-x6

Nubia X6’da, 6.44 inç 1080p çözünürlüğünde TFT LCD ekran, 1.7GHz’lik işlemci, 2GB RAM, optik sabitleyici destekli 8 mega piksel arka kamera, microSD kart desteği, HDMI çıkışı, TD-SCDMA ve TD-LTE bağlantı gibi özellikler bulunuyor.

zte-nubia-x6-2

ZTE’nin 75 mega piksel çözünürlüğünde kamerayla birlikte geleceği iddiaları doğru çıkmasa da, Oppo’nun Find 7 modelinde olduğu gibi üst üste fotoğraf çekip birleştirerek 75 mega piksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebileceği iddia ediliyor. Ortaya çıkan bu özelliklerin Çin pazarı için geçerliği olduğu belirtelim. Uluslararası satışa sunulacak olan Nubia X6 versiyonunda farklı özellikler yer alabilir. 

Yeni HTC One Yine Görüntülendi