Oppo Find X5 ve X5 Pro özellikleri sızdırıldı!

oppo find x5 pro

Bir süredir isimleri dilden dile dolaşan Oppo’nun yeni amiral gemileri Find X5 Pro ve Find X5 3C sertifikası alırken kendini belli etti.

Oppo Find X5 ve X5 Pro özellikleri sızdırıldı! Akıllı telefon dünyasının merakla beklenen isimlerinden biri olan Oppo’nun iki yeni modeli, sonunda kendini gösterdi. 3C sertifikası alımı aşamasında PFEM10 ve PFFM10 model kodlarıyla teste giren cihazların Oppo Find X5 Pro ve Find X5 olduğu anlaşılınca, bu iki cihazın da birçok önemli özelliği netleşmiş oldu.

Bu telefonlara ilişkin dikkat çeken ilk husus, hızlı şarj destekleri oldu. Test sonuçlarına göre her iki cihazın da 80W kablolu hızlı şarj desteğiyle piyasaya sürüleceği anlaşıldı. Günümüz teknolojileri düşünüldüğünde bu oldukça önemli bir özellik olarak ortaya çıkıyor. Bununla birlikte iki model birbirinden kablosuz şarj desteği konusunda ayrılıyor.

oppo find x5 pro1

Oppo Find X5 ve X5 Pro özellikleri sızdırıldı!

Oppo Find X5 Pro modeline baktığımız zaman, standart X5 modelinin aksine 50W kablosuz şarj desteğine sahip olduğu anlaşılıyor. Oppo Find X5 Pro’nun öne çıkan tek özelliği tabi ki gelişmiş kablosuz hızlı şarj desteği değil. Bunun yanında bu modelin Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olacağı da anlaşıldı. Bu yonga setine 12GB RAM ve 512GB dahili depolama alanının eşlik edeceğini de hatırlatalım.

Son olarak 6,7 inç büyüklüğünde ve QHD+ çözünürlüğünde bir AMOLED ekranla karşımıza çıkacak olan telefonun arka yüzeyinde 50MP + 50MP + 13MP’lik üçlü kamera örgüsü yer alacak.

Telefondan VPN ile porno izleyenler! Dikkat edin!