Oppo, Find X5 Pro hakkında yeni detay!

Oppo, Find X5 Pro hakkında yeni detay!

Oppo, amiral gemisi Find X5 Pro’nun öne çıkan ekranı hakkında bazı ek ayrıntıları açıkladı. Akıllı telefon, 1440 x 3216 piksel çözünürlüğe sahip birinci sınıf 120Hz OLED panel ile birlikte gelecek. İşte detaylar.

Ekranın hem yenileme hızı hem de çözünürlüğü oldukça dikkat çekici. Bununla birlikte, ekranla ilgili, ürün için çıtayı yükselten bazı harika detaylar var. OPPO Find X5’in Pro sürümü, doğal renkleri beklenen en yüksek netlikle gösterme yeteneğine sahip. Renk sıcaklığı, yoğunluğu ve ortam aydınlatması, en küçük değişikliklere duyarlı. Ekran ayrıca, görüntülenen içerikle eşleştirmek için kullanılan renk dizisine de uyum sağlıyor. Akıllı telefonun paneli, DCI-P3 renk alanının tüm gamını önceki modellerden daha iyi görüntüleyebilir. Her parlaklık seviyesinde optimum performans için çok noktalı renk kalibrasyonuna sahip.

Oppo, Find X5 Pro hakkında yeni detay!

Find X5 Pro’nun kalibrasyonu ve gerçek yaşam testi, etkileyici kimlik bilgilerini doğruluyor gibi görünüyor. 1.300 nit’lik bir tepe parlaklığı, cihazın rakiplerinin önünde olduğu anlamına gelir. Bu, ekranının güneşli havalarda görünmesini sağlar. Akıllı telefon ayrıca karanlık bir ortamda yapılan işlemler için iyi bir şekilde hazırlanmıştır. 20 nit parlaklığa kadar mümkün olduğunca loş gidebilir.

Cihaz optimize edilmiş parlaklığın göz bakımı üzerindeki etkisi de önemli. Güvenli ve optimize edilmiş görüntülemenin bir parçası olarak mavi ışık filtresine sahip. Panel, 12 seviye ile farklı aydınlatma durumlarına uyum sağlamada insan gözü gibi çalışıyor. Oppo Find X5 Pro, etkileyici bir ekrana sahip olsa bile bir güç meraklısı değil. Yenileme hızı geçişi arka planda yapılıyor. Akıllı telefon 5.000 mAh pil ile birlikte geliyor. Ekran HDR10+’ı desteklerken HDR yükseltme, HDR olmayan içerik için denge sağlıyor.

Xiaomi 200W hızlı şarjı destekleyen cihazını çıkarmaya hazırlanıyor