Oppo Find X3, 8GB RAM ve Android 11 ile Geekbench’te görüldü!

Oppo Find X3, 8GB RAM ve Android 11 ile Geekbench'te görüldü!

Model kodu PEDM00 olan Oppo Find X3 cihazıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihaz bugün Geekbench’de ortaya çıktı. Böylece cihazın 8GB RAM’e sahip olacağı ve Android 11 ile geleceği kesinleşti. Bununa birlikte cihazın bazı teknik özellikleri de ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi, Find X3 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Ana Oppo Find X3 ve Oppo Find X3 Pro modelleri farklı yonga setleriyle gelecek. Oppo Find X3’ün Geekbench’de görülmesiyle cihaz hakkında bazı teknik özellikler ortaya çıktı. Akıllı telefon Snapdragon 870 yongası ile geliyor. Temelde bu yonga özelliklerin çoğunu Snapdragon 865+ ile paylaşıyor. Akıllı cihaz 8GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile birlikte karşımıza çıkıyor. Ayrıca telefonun ekran çözünürlüğü de Full HD+ olacak. Android 11 tabanlı ColorOS 11.2 arayüzü ile gelen telefon yüksek ihtimalle Mart ayında karşımıza çıkacak. Bu serideki tüm cihazlar 5G desteğine sahip olacak. Find X3 Lite modeli ise düz bir ekranla geliyor.

Oppo Find X3, 8GB RAM ve Android 11 ile Geekbench'te görüldü!

Find X3’ün çok çekirdekli puanının, bazı Snapdragon 865 destekli akıllı telefonların testlerinde elde edilenden daha düşük olduğunu, ancak tek çekirdek puanının daha yüksek olduğunu da belirtmek gerek. Ekran görüntülerinden ortaya çıkan özelliklerin geri kalanı FullHD + ekran, 256GB depolama alanı ve 12.6MP kamera içeriyor. Cihazla ilgili bilinenler şimdilik bunlardan ibaret, ancak yakında daha fazla bilgi sızacak ve özellikler netleşecektir.

Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console’da ortaya çıktı!