Doom Eternal’de geçmişe dair bir iblis işareti keşfedildi

yaratık 1

Doom Eternal, pek çok otorite tarafından son yılların en iyi FPS oyunları arasında gösteriliyor. Pek çok ödüle layık görülen ve milyonlar satan yapım, keşfedilmeyi bekleyen pek çok detayı da bünyesinde barındırıyor. İşte o detaylardan bir tanesi daha geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarıldı.

Orijinal Doom’un artık “ikon” halini almış kapak tasarımını bilmeyen pek yoktur. Görselde, Doomguy’ın iblislerle mücadelesi ve bir iblisin de Doomguy’ı sol kolundan yakalamaya çalıştığı gösteriliyor.

Alttaki görsel ise, geçtiğimiz sene çıkan Doom Eternal’dan. Doom Slayer’ın sol koluna bakıldığında, iblisin parmak izleri görülebiliyor.

Doom Eternal'de geçmişe dair bir iblis işareti keşfedildi

Yani evet, bir süredir “Doom Slayer, aslında Doomguy mı?” diye sorular sorulmuş ve yeni oyun itibarıyla cevabın “Evet” olduğunu öğrenmiştik. Bu parmak izleri de bir başka kanıt olarak karşımıza çıkmış oldu.

Öte yandan, id Software’daki yeni yapımcıların eski oyunlardaki detayları önemseyerek günümüze taşıması ve oyun severlerin de bu tip ince detayları takip ederek ortaya çıkarması gerçekten mutluluk verici.

Doom Eternal'de geçmişe dair bir iblis işareti keşfedildi

Bu arada, oyunu oynarken bu işareti ilk etapta göremezsiniz. Çünkü karakterin üzerinde güncel Preator Suite yer alıyor ve kolları kapalı. Oyunu tamamladıktan sonra klasik Doomguy kostümüne de erişim mümkün oluyor ve böylece kollarını görebiliyorsunuz.

vivo Y70 akıllı telefon incelemesi: Işıldayan tasarım