Oppo R17 Pro, SD710 ile geliyor

Oppo R17 Pro

Geçtiğimiz gün Oppo’nun R17 modelini tanıtmasının hemen ardından Pro varyantı da Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte Oppo R17 Pro hakkındaki detaylar.

Hatırlanacağı üzere Oppo kısa süre önce R17 modelini tanıtmıştı. Oppo R17 gücünü Qualcomm’un orta segmentteki güçlü yonga seti Snapdragon 670’ten alıyordu. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen model, maksimum 128GB’lık dahili depolama alanına sahipti.

Oppo R17’nin tanıtılmasından sadece bir kaç saat sonra bu telefonun Pro varyantı bir GeekBench testinde ortaya çıktı. Hatırlanacağı üzere Oppo R17 Pro kısa süre önce bazı raporlarda da ortaya çıkmıştı.

Oppo R17 Pro, üst seviye yonga setiyle geliyor

Oppo R17 Pro modeli, temelinde R17 ile benzer özelliklere sahip. Hatta pro varyantından R17’den tek farkının kullandığı yonga seti olduğunu da söyleyebiliriz.

Oppo R17 Pro, Qualcomm’un orta segmentteki yeni üyesi Snapdragon 710’dan güç alıyor. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen cihaz, kutudan ilk çıktığında ise Android 8.1 ile çalışacak. En azından Geekbench testinde ortaya çıkan bilgiler bu yönde. Dilerseniz testle ilgili bilgilere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere R17 Pro, tek çekirdek testinden 1708, çok çekirdek testinden ise 5818 puan almış. Açık konuşmak gerekirse, bu puanların orta segment bir cihaz için fazlasıyla iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Elbette Snapdragon 710 yonga setinin, oldukça yetenekli ve hızlı bir işlem gücüne sahip olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Oppo F9’un yeni tanıtım videosu yayınlandı