Oppo Find X özellikleri kesinleşti

oppo find x özellikleri

Son günlerde teknoloji gündeminin temel başlıklarından biri haline gelen Oppo’nun yeni amiral gemisi modeli TENAA’da ortaya çıktı. Böylece Oppo Find X özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Bilindiği üzere Oppo şu aralar yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Find X ismi ile satışa sunulacak olan bu modelin 19 Haziran’da Paris’te gerçekleşecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacağı açıklanmıştı. Nitekim telefonun tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte, yaşanan sızıntıların da sayısı artmış durumda. Find X son olarak geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıktı. Böylelikle Oppo Find X özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Oppo Find X özellikleri ile ön plana çıkıyor

Çin’in sertifikasyon kurumu olan TENAA’nın, pek çok akıllı telefonun satışa sunulmadan önce uğradığı son durak olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz gün Oppo Find X’in de son durağu TENAA oldu. 19 Haziran’da tanıtılacak olan telefonun TENAA’da görünmesiyle birlikte özellikleri de kesinleşmiş oldu. Peki Oppo Find X özellikleri baz alındığında kullanıcılarını memnun edebilecek mi?

Öncelikli olarak şunu belirtelim. TENAA raporuna göre, Oppo Find X iki farklı model numarasıyla satışa sunulacak. İki modelde de aynı yonga seti ve aynı RAM’in kullanıldığı belirtiliyor. Muhtemelen farklılık dahili depolama alanıyla ilgili olabilir.

Oppo Find X

Find X, gücünü Qualcomm imzalı SD 845 yonga setinden alacak. Sistemini 8GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı min. 64GB olacak.

Ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olan telefonun ekranı ise 6.4 inç. Arka tarafında 20MP+16MP ana kamera bulunan telefonun ön kamerası ise 20MP. ColorOS destekli Android 8.1 ile kutudan çıkacak olan telefon 3645 mAh kapasitesinde bir bataryadan beslenecek.