Oppo Find N3 Flip tasarımı artık netleşti

oppo

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Oppo, yeni modelinin üzerinde çalışmaya devam ededursun, duyumcular bu cihaza ilişkin önemli bilgiler servis etmeye devam ediyor.

Oppo Find N3 Flip tasarımı artık netleşti. OPPO’nun, Find N2 Flip adlı katlanabilir cihazının ardından, yeni modeli Find N3 Flip’i Hindistan’da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Erken aşama EVT prototipi temel alınarak hazırlanan bir tasarım renderıyla birlikte, OPPO Find N3 Flip’in özel bilgilerini sizlere sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Bir süre önce, OPPO’nun kitap tarzı katlanabilir cihazı OPPO Find N3’ün OnePlus Fold ile aynı tasarıma sahip olacağına dair duyumlar alınmıştı. Ancak, bu ilk defa şirketin bir sonraki açılır kapanır katlanabilir cihazı hakkında bilgi ediniyoruz.

oppo

Find N3 Flip, kamera kurulumu dışında Find N2 Flip ile benzer bir açılır kapanır tasarıma sahip olacak. Erken aşama mühendislik doğrulama testi (EVT) temel alınarak hazırlanan taslakta, OPPO Find N3 Flip‘in siyah renkte, aynı açılır kapanır tasarımla ve büyük bir dış ekranla tasvir edildi. Arka tarafta yuvarlatılmış kenarlar ve alt arka tarafta OPPO ve Hasselblad markalamaları bulunuyor. Temel fark, OPPO Find N2 Flip’in çift kamera kurulumuna karşın, üç arka kamera ile donatılması.

 OPPO Find N

Oppo Find N3 Flip tasarımı artık netleşti

OPPO Find N3 Flip’in kamera kurulumunun, kısa bir süre önce piyasaya sürülen OPPO Reno 10 Pro ile aynı olduğu söylentisi dolaşıyor. Eğer bu doğruysa, OPPO Find N3 Flip, OIS özellikli 50MP Sony IMX890 ana kamera, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 8MP ultra geniş açılı lens ve 32MP telefoto lensi içerecek. Diğer özelliklerle ilgili olarak, duyumcular bize OPPO Find N2 Flip ile büyük olasılıkla aynı olacağını belirtiyor.

Oppo Find X Lamborghini Edition

Bilinen özelliklere göre, OPPO Find N3 Flip’in Find N2 Flip ile benzer donanıma sahip olacağını varsayabiliriz. Bunlar arasında;

  • 6.8 inç FHD+ ekran, ön panelde 3.26 inç AMOLED ekran.
  • MediaTek’in ürettiği Dimensity 9000 Plus yonga seti.
  • Cihaz, muhtemelen 16GB’a kadar RAM ve 512GB depolama alanı sunacak.
  • 4,300mAh batarya, 44W hızlı kablolu şarj desteği.
  • Arka tarafta 50MP + 8MP + 32MP kamera kurulumu bulunuyor.

Bu tasarımın kesin olmadığını ve duyumları teyit etmek için OPPO’nun resmi açıklamasını beklememiz gerektiğini belirtmekte fayda var. Oppo Find N3 Flip tasarımı artık netleşti.

Dua Lipa meme uçlarının görünmesini umursamadı! Hiç giyinmeseydin!