Oppo Find 9 Gün Yüzüne Çıktı

Oppo Find 9

Piyasaya sürdüğü etkileyici akıllı telefonlar sayesinde adını duyuran Oppo’nun yeni akıllı telefonu Oppo Find 9 hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü akıllı telefonu Oppo Find 7’yle teknoloji dünyasını etkilemeyi başaran Çinli telefon üreticisi Oppo, 2015 yılında akıllı telefon alanındaki çalışmalarına hız verecek gibi görünüyor. Üst düzey donanımal özellikleriyle dikkat çeken 5.9 inçlik yeni phableti Oppo U3’ü dün resmi olarak tanıtan firmanın önümüzdeki günlerde de Find serisinin ilgi çekici yeni üyesi Oppo Find 9‘u piyasaya süreceği gün yüzüne çıktı.

Oppo_Find_9

Quad HD çözünürlükte ekrana sahip ilk akıllı telefonlar arasında yer alan Oppo Find 7’yle kendisini kanıtlayan Oppo yeni telefonunu henüz resmi olarak duyurmamış olsa da, internete sızan görüntüler Oppo Find 9’un gün yüzüne çıkmasını sağladı. En az 5.5 inç boyutunda olacak gibi görünen Find 9, donanımsal özellikler konusunda en üst seviye akıllı telefonlarla yarışacak gibi görünüyor.

İnternete sızdırılan ilk bilgilere bakılacak olursa Oppo Find 9’un donanımsal özellikleri arasında 64 bitlik Snapdragon 810 işlemci ve 4 GB RAM yer alacak. Bu özellikleriyle Galaxy S6 Edge ve Xiaomi Mi Note Pro gibi amiral gemisi ürünlere rakip olacak gibi görünen telefonun önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Samsung’un BlackBerry’i Almak İstediği Kesinleşti