Samsung’un BlackBerry’i Almak İstediği Kesinleşti

BlackBerry DG 2

Samsung’un BlackBerry’i satın almak istediği yönündeki iddialar iki firma tarafından da yalanlanmış olsa da, ortaya çıkan yeni belgeler bu isteği kanıtladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un BlackBerry‘i satın almak istediği haberleri geçtiğimiz hafta teknoloji dünyasının gündemine bomba gibi düşmüş ve tüm gözleri bu iki firma üzerine çevirmişti. Bu söylentiler hakkında açıklama yayınlayan BlackBerry’i iddiaları tamamıyla yalanlarken, Samsung yayınladığı açıklamayla BlackBerry’i satın almak istemediğini ama iki firma arasındaki bağları kuvvetlendirmek isteyeceklerini açıklamıştı.

BlackBerry_DG (2)

Her iki firmanın da yayınladıkları açıklamalarla bu iddiaları yalanlaması Samsung‘un BlackBerry’i satın almak için harekete geçtiği yönündeki söylentileri bastırmış olsa da, ortaya çıkarılan yeni belgeler böyle bir durumun gerçekten de söz konusu olduğunu gösterdi. Financial Post tarafından ortaya çıkarılan bu yeni belgeler iki firma arasında böyle bir müzakerenin geçtiğini ve Güney Koreli teknoloji devinin BlackBerry’i satın almak için çalışmalarını sürdürdüğünü kanıtlamış oldu.

Ayrıca bu belgelere bakılacak olursa BlackBerry’nin son dönemde kendini toparlamaya başlaması ve bir süredir kayıp olduğu akıllı telefon alanına sağlam bir geri dönüş yapması Samsung‘un firmayı satın almak istemesinde oldukça önemli bir rol oynamış.

LG G Flex 2’nin Fiyatı Sonunda Belli Oldu