Oppo, Akıllı Yüzük patenti aldı

oppo smart

Teknoloji geliştikçe cihazlar daha kompakt hale geliyor, çünkü cihaza her zamankinden daha fazla devre, daha fazla transistör sığdırılabiliyor. İnsanlar dev sunucuyla, ardından bilgisayarla, ardından akıllı telefonla ve ardından akıllı saatle başladı. Ve şimdi sıra parmaklara geldi!

İlk olarak Akıllı yüzük için 2017’de piyasaya sürülen Motiv Ring ile Motiv’i görmüştük. Oppo şimdi bunun iki üç tık ilerisine gidiyor. Çin’den gelen son raporlar, Oppo’nun kendi Akıllı Yüzüğü’nü geliştirmek için yepyeni bir patent aldığını gösteriyor.

Çin’den bir kaynak, QCC Veritabanından Oppo’nun kendi akıllı yüzük için bir patent sunduğunu ve Çinli yetkililer tarafından onaylandığını bildirdi.  Veritabanındaki liste, Oppo Akıllı Yüzük’ün elektronik bir ürün değil, bir aksesuar olduğunu ve akıllı gözlüklere moda bir ek olması gerektiğini belirtiyor. Tesadüfen, Oppo geçen hafta ilk akıllı camı olan Oppo Air Glass’ı piyasaya sürdü. 

Oppo, Akıllı Yüzük patenti aldı

Oppo Air Glass, Oppo tarafından piyasaya sürülen bir çift AR (yardımlı gerçeklik) akıllı gözlük. Cam, tek lens tasarımıyla fütüristik bir tarza sahip ve 30 gramdan daha hafiftir. Qualcomm’un Snapdragon Wear 4100 SoC’si ile güçlendirilmiş, hava durumu hatırlatıcıları, program hatırlatıcıları, Sağlık uygulaması ve konuşmalar, sunumlar ve daha birçok senaryo ile kullanıcılara fayda sağlayacak bir teleprompter gibi işlevler içeriyor. Oppo Smart Ring’in özellikleri, pili veya tasarımı gibi diğer ayrıntılara gelince, veritabanında listelenmedi. Akıllı yüzük ve akıllı gözlüklerin teknoloji dünyasına yeni bir soluk getireceği kesin.

Facebook kimlik avı saldırılarından çok etkilenenlerden oldu