Pronet Mobil Panik Butonu ’nu ücretsiz deneyimleyin

Pronet Mobil Panik Butonu

Acil durum panik uygulaması  Pronet Mobil Panik Butonu , Alarm Haber Alma Merkezi desteği sayesinde yalnızca ev ve iş yerlerinde değil, hayatın her anında sizin için güvenli bir alan oluşturuyor.

Tek bir dokunuşla acil durum sinyali gönderen Mobil Panik Butonu ile tehlikeli bir durum yaşayan ya da sağlık yardımına ihtiyaç duyan kullanıcılar, önceden belirledikleri yakınlarına bilgi verebiliyor. Alarm Haber Alma Merkezi devreye girerek, acil durumun teyit edilmesiyle birlikte adres ya da isim belirtmeye gerek kalmaksızın ihtiyaç duyulan polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yönlendirilmesini de hemen sağlayabiliyor. Canlı konum takibi özelliği sayesinde, acil durum anında hem Alarm Haber Alma Merkezi hem de yakınları, kullanıcının konumunu haritadan canlı olarak takip edebiliyor ve tekrar güvende olana dek takibi bırakmıyor.

Pronet Mobil Panik Butonu

Dileyen herkes, App Store ve Google Play üzerinden ‘Pronet Mobil Panik Butonu’nu indirip yedi gün boyunca hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyor. Yedi günlük ücretsiz deneyim sonucunda ‘Pronet Mobil Panik Butonu’nu, isteyenler aylık sadece 16.99 TL ödeyerek kullanmaya devam edebiliyor. Üstelik aile paketi üyeliğiyle de sevdiğiniz üç kişiyi daha uygulamaya ekleyerek onların da güvende olmalarını sağlayabiliyorsunuz. Aile paketinin aylık fiyatı ise sadece 39.99 TL. Uygulamayı yıllık satın almak isteyenler indirimli olarak bireysel pakete 169.99, aile paketine ise 399.99 TL ödeyerek kullanabiliyorlar.

Pronet Mobil Panik Butonu

Sevdikleriniz için endişelenmeye son

Nerede olursa olsun kendini güvende hissetmek isteyen herkes için gerekli olan Pronet Mobil Panik Butonu ister evde bakıma muhtaç yakınlarınız ister yalnız yaşayan aile büyükleriniz ve ister evde ya da sokakta, yanlarında olamadığınız zamanlarda güvenliğinden endişe ettiğiniz çocuklarınız için de tek bir tuşla ihtiyaç duydukları yardıma ulaşabilecekleri kolay bir kullanıma sahip. Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek acil yardıma ihtiyaç duyabilecek tüm kullanıcılarının her türlü güvenlik ihtiyacına anında yanıt vermeyi hedefleyerek, onların yanında olmayı sürdürüyor. Siz, sevdiklerinizin yanında olmasanız da Pronet, onların her zaman yanında olmaya devam ediyor.

İşte Apple’ın gizli ortağı