Samsung akıllı yüzük tasarlıyor!

samsung akilli yuzuk 1

Giyilebilir teknoloji dünyasında sektörün yeni beklentisi akıllı yüzükler üzerine. Samsung firması ise bu konuda hazırladığı bir çizim ile dikkat çekti.

Akıllı saatler ve diğer akıllı giyilebilir teknolojiler hiç şüphesiz son yılların trendi haline geldi. Ancak beklentiler giderek yükseliyor. Bir süredir söylenti halinde gündeme gelen akıllı yüzükler konusunda Samsung önemli bir adım atmış görünüyor.

Samsung akıllı yüzük çizimi ile görüldü!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Samsung, akıllı yüzük teknolojisiyle ilgili bir patent alması ile gündeme gelmişti. Şimdi ise bu doğrultuda ikinci bir çalışma dikkatlerden kaçmadı. Samsung’a yakın haber kaynaklarından SamMobile, firmanın bazı çizimlerini yayınladı. Bu çizimler, firmanın planları dahilinde olan akıllı yüzüğe ait ilk görseller olabilir.

Güney Kore kaynaklı bir haberde yayınlanan görseller, üzerinde çok sayıda sensör barındıran bir yüzük şeklinde. Hareket ve ivme sensörleri haricinde HFC ve biyometrik sensörlere sahip olması beklenen yüzüğün ön yüzeyinde ise düz bir zemin yer alıyor. Bu düz zeminin dokunmatik ekran olabileceği iddia ediliyor.

Samsung akıllı yüzük iddiaları doğruysa bile henüz bu yüzükle tam olarak neler yapılabileceği kestirmek güç. Standart olarak akıllı telefon ile bildirim takibi haricinde sağlık alanında çeşitli fonksiyonlar bekleniyor. Ancak henüz Samsung tarafından bu ürünü doğrulayacak bir açıklama gelmedi. Şimdilik elimizdeki tek bilgi, ortaya çıkan çizimler diyebiliriz.

samsung-akilli-yuzuk-2

Blog’unuzun Başarısız Olmasının 10 Sebebi