Oppo A16 güçlü batarya desteği ile geliyor

Oppo A16 güçlü batarya

Oppo A16 güçlü batarya desteği sağlamak için kullanıcılarla buluşmak üzere. Ortaya çıkan bazı detaylar bu yeni modelin kısa bir süre içerisinde kullanıcılarla buluşacağını gösteriyor.

Akıllı telefon üreticileri cihazlarında bataryalara daha fazla önem vermeye başladı. Samsung ile birlikte başlayan akıllı telefon devrimi kısa bir süre içerisinde büyük sorunlarla karşı karşıya kaldı. Bunlardan en önemlisi ise batarya problemiydi. Her ne kadar sistemsel ve yazılımsal açıdan güçlü akıllı telefonlar üretilse bile yine de batarya yetersizdi.

Bu durum karşısında akıllı telefon şirketleri güçlü önlemler almaya başladı. Şimdilerde neredeyse hiçbir akıllı telefon bataryası 3600 mAh seviyesinden aşağı üretilmiyor. Böylece sürekli akıllı telefonu şarj etmek gerekmiyor. Oppo tarafından piyasaya sunulması beklenen bir model ise yine oldukça güçlü batarya ile kullanıcıları selamlayacak.

Oppo A16 güçlü batarya ve birçok özellikle geliyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon markaları içerisinde yer alan Oppo, özellikle A15 modellerine yoğunlaştı. Ancak ortaya çıkan yeni detaylara göre A16 güçlü batarya desteği ile geliyor. Bu cihazın 5000 mAh batarya gücüne sahip olması bekleniyor.

Oppo A16 güçlü batarya

Yeni akıllı telefonun ayrıca 10W şarj cihazı ile birlikte gelmesi planlanıyor. Böylece kullanıcılar cep telefonlarını hızlı bir şekilde şarj edebilecek. Sistem açısından değerlendirildiğinde ise Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 çalıştıracağı söylendi.

Oppo Reno 6 Z 5G NBTC sertifikası aldı

Oppo A16 modeli için Çin ve Hindistan ilk çıkış yerleri olacak. Hemen ardından Türkiye ve Avrupa pazarlarına gelmesi bekleniyor. Hem bütçe dostu hem de donanımsal ve yazılımsal açıdan üstün özelliklere sahip olması bu modeli benzersiz kılabilir. Peki siz yeni modelin batarya gücü hakkında ne düşünüyorsunuz?