Katlanabilir telefonlar 2021 yılında gümbür gümbür gelecek

Katlanabilir cep telefonlarının kralı

Birçok markanın yatırım yaptığı katlanabilir telefonlar 2021 yılında büyük bir sıçrayış elde edecek gibi görünüyor. Özellikle Çin merkezli markalardan büyük bir beklenti var diyebiliriz.

Akıllı telefon dünyası her geçen gün daha farklı teknolojiler ile şekilleniyor. Bugüne kadar kamera ve tasarım detayları değişen cep telefonlarında şu an için katlanabilir modeller ön planda. Yeni bir teknoloji ve tasarım türü olan katlanabilir cihazlar özellikle Asya merkezli markalar tarafından destekleniyor.

Bu konuda ilk atağı muhtemelen Samsung yapacak. Firmanın geliştirdiği ve geliştirmeye de devam ettiği Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri kısa bir süre içerisinde tanıtılacak. Güney Kore merkezli üretici bu konuda Çinli rakipleriyle sert bir mücadeleye girişecek. Sadece birkaç ay içerisinde yeni cihazların tanıtılması bekleniyor.

Katlanabilir telefonlar 2021 yılında büyük ses getirecek

Sadece Samsung değil aynı zamanda Xiaomi, Oppo ve Vivo gibi markalarında katlanabilir ekrana sahip cihaz üretmesi planlanıyor. Böylece neredeyse tüm büyük markalar katlanabilir modeller piyasaya sunmuş olacak. Bunlar arasından belki de en önemlisi Xiaomi olacak diyebiliriz.

katlanabilir telefonlar 2021

Satışı yapılması planlanan Mi Mix Fold modeli yaklaşık olarak 1500 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Katlanabilen telefonların uygun fiyatlarla sunulması ise şimdilik hayal gibi görünüyor. Ancak Xiaomi mutlaka uygun fiyat seçeneklerini sunacaktır. Şirketin bir çok akıllı telefonu diğerlerine göre daha bütçe dostu diyebiliriz.

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon için yeni patentini aldı

Son olarak Oppo X 2021 modelinden bahsetmek gerekiyor. Bu cihazın yılın 3. çeyreğinde gelecek olması büyük bir şans diyebiliriz. Vivo ise henüz ne zaman katlanabilir cihazını piyasaya sunacağını açıklamadı. Peki sizin bu markalar içerisinde favoriniz hangisi?