Opel , 160 yıllık köklü geçmişini kutluyor

Opel

Alman otomotiv devi Opel için 2022 yılı her açıdan heyecan verici bir yıl oldu. “Şimşek” logolu marka, 160 yıldır yeni teknolojileri, ulaşılabilir fiyata geniş kitlelerle buluşturuyor.

Opel, aynı zamanda bu sene  tanıttığı GSe alt markasıyla gelecekte daha da dinamik bir günlük sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Diğer taraftan ise marka, ticari araçlarıyla sürdürülebilir ulaşım için önemli bir adım atıyor. İlk hidrojen yakıt hücreli Vivaro-e Hidrojen, şimdiden müşteriler tarafından kullanılıyor. Firma, şimdiden ürün gamında 12 elektrikli model bulunduruyor.

 Opel

Alman otomotiv devi , 2022 yılında birçok başarısını art arda kutladı. Adam Opel, 160 yıl önce Rüsselsheim’da bir dikiş makinesi üreticisinden yenilikçi teknolojileri geniş kitleler için erişilebilir hale getiren bir otomotiv markasına dönüşen şirketin temellerini attı. Ayrıca 160. yılını kutlayan Opel’in tarihi gösteriyor ki, marka yöneticileri her zaman kalıpların dışında düşünüyor ve yenilikçi çözümlerle müşterileri şaşırtmaya devam ediyor.

 Opel

Markanın en çok satan modellerinden biri olan Corsa, 40. yaş gününü kutladı. Corsa, yollara çıktığı 1982 yılında küçük otomobil sınıfında devrim yaptı. Şu an Corsa’nın altıncı nesli Opel müşterileri arasında oldukça popüler bir model. Güncel Corsa, bugüne kadarki en popüler küçük sınıf otomobillerden biri olmayı başardı.

 Opel

Ayrıca elektrikli Corsa-e “2022 Altın Direksiyon” ödülünü kazandı ve emisyonsuz bir ralli aracı olarak motorsporlarında da başarılı oldu. Firma, bu modele özgü olarak Corsa’nın 40. yılını gelişmiş modern teknolojilerinin yanı sıra ilk nesil Corsa modeline gönderme yapan detaylara sahip sınırlı sayıda üretilen “ Corsa 40” versiyonunu pazara sunarak kutladı.

 Opel

Alman marka ayrıca 2022 yılında Eisenach’ta bulunan fabrikasının 30. yılını kutladı. Opel modelleri, 30 yıldır Almanya’nın merkezinde bulunan Thüringen Fabrikası’nın bantlarından çıkıyor. Tüm bölgenin gelişimine katkı sağlayan ve 30 yıl boyunca defalarca yenilenen tesis, şarj edilebilir hibrit versiyon dahil olmak üzere, Opel‘in yenilikçi modelleriyle geleceğe umutla bakıyor.

DOGE fiyatı önemli oranda artabilir! İşte son yorumlar!