DOGE fiyatı önemli oranda artabilir! İşte son yorumlar!

Elon Musk Doge

Elon Musk’ın favori coini DOGE önümüzdeki süreçte önemli oranda değerlenebilir. Peki Dogecoin’in fiyatı ne kadar artacak? Eski seviyesine geri dönebilecek mi? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

DOGE fiyatı önemli oranda artabilir! İşte son yorumlar! Kripto para piyasasını az çok takip edenlerin de bildiği üzere son bir haftadır savaş fırtınası esiyor. Bu fırtına kapsamında kripto para yatırımcılarının diken üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok kripto para yatırımcısı fiyatların normal seviyeye çıkmasıyla birlikte derin bir oh çekti.

Elon Musk Dogecoin'e desteğini sürdürüyor

Durum değerlendirmesi yapan analistler, Doge coin’in kısa vadede bir patlama yapacağını düşünüyorlar. Peki gerçekten Doge coin bu tarz bir patlamaya imza atabilir mi?

dogecoin

DOGE fiyatı önemli oranda artabilir! İşte son yorumlar!

Dogecoin geçtiğimiz sene Mayıs ayında önemli bir zirveye imzasını atmış ve 0.6 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Dogecoin bu seviyelerdeyken genel beklenti 1 doların aşılması yönündeydi. Elbette bu beklenti gerçekleşmedi.

Dogecoin 0.6 dolardan önemli bir çekilme yaşayarak 0.2 dolar seviyelerine kadar düştü. Sonrasında ufak bir hareketlenme olsa da Dogecoin bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Peki önümüzdeki süreçte geçmiştekine benzer bir patlama yaşanabilir mi?

Dogecoin yaratıcısı Twitter

Dogecoin’i analiz eden bazı analistler patlama noktasının sanılandan yakın olduğunu iddia etti. Elbette tarih verilmedi. Yani Doge şu tarihte yeni bir rekor kırar demek çok doğru olmayacaktır. Sonuç olarak önümüzdeki süreçte Dogecoin önemli bir yükseliş yakalayabilir.

Yine de dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Elektrikli otomobiller soğuk havalar için çok uygun değil!