Onlyfans yıldızı hemşire paraya para demiyor!

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

ABD’de yer alan özel bir hastanede hemşirelik yapan Ashley Sam, işini bırakıp OnlyFans hesabı açmayı tercih etti. İşte detaylar!

Onlyfans yıldızı hemşire paraya para demiyor! ABD sosyal medyasının gündeminde işte bu kadın var: Ashley Sam. 25 yaşındaki güzel kadının sosyal medyanın diline düşmesindeki sebep ise hemşireliği bırakıp porno sektörüne yönelmesi oldu. ABD’de yer alan özel bir hastanede hemşire olan güzel kadın, işin yoğunluğu ve stresinden bunalarak istifa etti. Kadının istifa etmesinin altında yatan asıl sebebin ise başka olduğu ortaya çıktı.

Onlyfans yıldızı

Bildiğiniz gibi pandemi ile beraber sağlık çalışanları bir hayli zor günler geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor. Bu zor günlerin stresine dayanamayanlar ise istifa edip farklı sektörlerde şansını deniyor.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Onlyfans yıldızı hemşire paraya para demiyor!

Bunlardan birisi de ABD’de hemşire olan Ashley Sam. 25 yaşında olan güzel kadın, işin yoğunluğu ve stresine daha fazla dayanamadığını ifade ederek istifa etti. Kadının istifa etmesinin ardında yatan nedenin ise OnlyFans hesabı açması olduğu öğrenildi.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Hemşireliği bırakarak OnlyFans modeli olmayı seçen Ashley Sam, artık müstehcen fotoğraflarını satarak para kazanıyor. ABD’de kısa süre içerisinde ünlü olmayı başaran Sam, deyim yerindeyse paraya para demiyor. Aynı zamanda sevgilisiyle evlilik yolunda olan seksi modelin aylık 10 bin dolara yakın para kazandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. En büyük destekçisinin ailesi ve sevgilisi olduğunu söyleyen Ashley, bu parayla güzel bir düğün hayali kuruyor.

Yeni Blade filmi rafa mı kaldırıldı?