Yeni Blade filmi rafa mı kaldırıldı?

blade pr

Marvel’ın çok önce duyurduğu yeni Blade filminden hala ses seda çıkmış değil. Yönetmen arayışı yılan hikayesine dönen filmin 4. fazda beyaz perdeye gelmesi çok da olası görünmüyor. İşte konunun detayları.

Yeni Blade filmi rafa mı kaldırıldı? Bilindiği üzere Marvel sinematik evreni 4. fazı bitirmek için artık gün sayıyor. Normal şartlarda 4. Fazın başlangıç filmi olan Black Widow’du. Fakat sonrasında gelen Spider-Man Far From Home filminin geçiş filmi olduğu ve sonraki yapımların 4. fazı oluşturacağı açıklanmıştı.

blade 1

Spider-Man ile başlayan yeni fazda gösterilecek filmler arasında Blade de bulunuyordu. Aslında Blade karakteri daha önce de beyaz perdede seyirci karşısına çıkmıştı. Hem de bu filmler gayet başarılı yapımlardı. Fakat şimdi yepyeni bir Blade karakteri vizyona aktarılacak.

blade pr

Mahershala Ali’nin hayat vereceği Blade yine bildiğimiz klasik vampir avcısı bir yarı vampir olarak karşımıza çıkacak. Açıkçası bu karakterin sinematik evrenle nasıl ilişkilendirileceği şimdilik merak konusu.

Yeni Blade filmi rafa mı kaldırıldı?

Marvel mevcut düzenden ötürü yeni filmlerin yapım aşaması için de aceleci davranmıyor. Örneğin çok önceden duyurulan Blade için daha senaryo bile hazırlanmış değil. Hatta Marvel’ın senarist arayışlarına bile yeni başladığı söyleniyor.

blade

En azından senaristin aranması da bir şeydir. Muhtemelen senaryonun hazırlanması, diğer oyuncuların bulunması derken bu filmin çekimleri 2023 yılında anca başlayacaktır. Vizyon tarihi ise muhtemelen 2024 ya da 2025 yılı olabilir. Bekleyip göreceğiz.

STARIA ’nın 4×4 versiyonu piyasaya girdi