Onlyfans yayıncısı öyle birşey yaptı ki!

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Cinsel anlamda performansını arttırmak isteyen bir adam, hiç olmayacak bir şey yapınca soluğu hastanede aldı. İşte detaylar!

Onlyfans yayıncısı öyle birşey yaptı ki! Cinsel performansını arttırmak isteyen bir adam ilginç bir yönteme başvurdu. İsmi açıklanmayan 49 yaşındaki kişi, penisinin içine pil soktu. Bu pek de parlak olmayan fikir sonrasında çeşitli problemler yaşayan adam, bundan 24 saat sonra soluğu hastanede aldı. Daha önce hiç karşılaşmadıkları bu durum karşısında adeta şaşkına dönen doktorlar, penisten pili çıkarmayı başardı.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Onlyfans yayıncısı öyle birşey yaptı ki!

Olay ABD’de meydana geldi. Cinsel gücünü arttırmak isteyen 49 yaşındaki bir adam, penisine pil soktu. 24 saat boyunca bu şekilde kalan adam, cinsel bölgesinde yoğun ağrı şikayeti ile hastaneye başvurdu.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Doktorlar, çekilen röntgenin ardından adeta şoke oldu. Buna göre hastanın cinsel organında pil olduğu ortaya çıktı. Hemen ameliyata alınan adam, operasyonun ardından bir müddet daha hastanede kaldı ve sonrasında taburcu edildi.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Ancak bundan bir süre sonra aynı hasta benzer şikayetler ile bir kez daha hastaneye geldi. Hastanede çalışan doktorlar tarafından yapılan açıklamada ise pilin vücuttan çıkartıldığı ancak 24 saat orada kalması sebebiyle üretra ve korpus spongiozumda ciddi ve ilerleyici hasarlara neden olduğu ifade edildi. Ayrıca vücuda yabancı maddelerin girmesinin, nadir görülen hastalıklara neden olabileceğinin de altı çizildi.

YouTube Music yeni güncellemesi ile dikkat çekiyor