Netflix The Grey Man devam filmi geliyor

Netflix The Grey Man devam filmi geliyor

Netflix, bugüne kadarki en pahalı filmi olan The Gray Man’i yayınlamaya başlayalı sadece birkaç gün oldu. Ancak şirket şimdiden yapımı büyük bir franchise haline getirme planlarını duyurdu. İşte detaylar.

Yıldız Ryan Gosling ve yönetmenler Joe ve Anthony Russo’nun geri döndüğü bir devam filmi var. Netflix, devam filminin ne zaman geleceğini söylemedi. Zombieland ve Deadpool senaristleri Paul Wernick ve Rhett Reese’in bir yan ürünü de geliştirme aşamasında. Şirket, filmin The Gray Man evreninin farklı bir yönüne odaklanacağını söylüyor, ancak şimdilik ayrıntılar konusunda sessiz kalıyor. Eleştirmenler The Gray Man’e genel olarak ılık bir tepki gösterse de, film izleyiciler arasında bir hit gibi görünüyor. Rotten Tomatoes’da yüzde 91 seyirci puanı var. Geçen Cuma yayınlandığında 92 ülkede yayın akışında bir numaralı film olarak giriş yaptı. Şirket, Pazar gününe kadar izleyicilerin toplu olarak filmin 88.55 milyon saat izlediklerini söyledi.

Netflix The Grey Man devam filmi geliyor

Bu belirgin başarının Netflix’in aboneleri elinde tutmasına ve yenilerini çekmesine yardımcı olup olmayacağı henüz belli değil. Şirket, son çeyrekte neredeyse bir milyon abone kaybetti, ancak yıpranma şirketin korktuğu kadar kötü değildi. Yayın akışı devi, The Gray Man’i yapmak için 200 milyon dolar harcadı. Bu nedenle, şirketin başka yerlerde yaptığı hamlelerle birlikte, Netflix’in yapımı bir franchise haline getirmesi büyük bir şok değil. Extraction ve Army of the Dead’in devamı da dahil olmak üzere, gişe rekorları kıran diğer Netflix filmlerinin devam filmleri de yolda. Netflix ayrıca müthiş cinayet gizemi filmi Knives Out’un devam filmlerini de aldı.

Net olmaması durumunda, yayın akışı devi kendi sevilen franchise’larını oluşturmaya çok hevesli. Şirketin orijinal serinin başkan yardımcısı Matthew Thunell geçen hafta Reuters’e verdiği demeçte, “Bizim Star Wars versiyonumuza veya bizim Harry Potter versiyonumuza sahip olmak istiyoruz ve bunu oluşturmak için çok çalışıyoruz” dedi. Netflix’in zaten birkaç hit franchise’ı var. Bir Stranger Things spin-off serisi ve sahne oyunu geliştirme aşamasında.

Galaxy S22 yeni renk modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor