iPhone 14 RAM kapasitesi sızdırıldı

iPhone 14 hayal kırıklığı

Amerikalı teknoloji devi Apple için yılın en önemli ayları yaklaşırken, gelen bilgiler standart iPhone 14 ile iPhone 14 Pro modelleri arasındaki farkın hemen her alanda belirginleşeceğini gösteriyor.

iPhone 14 RAM kapasitesi sızdırıldı. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte iPhone 14 söylentileri de artmaya başladı. Her ne kadar Apple her zaman olduğu gibi bu konulara ilişkin herhangi bir açıklama yapmamış olsa da, başta ünlü duyumcular Mark Gurman ve Ming-Chi Kuo olmak üzere Apple’a yakınlığıyla bilinen birçok hesap, Apple hayranlarının bilgi ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyorlar.

iPhone 14 Max

İşte Apple’ın yeni amiral gemisi serisi iPhone 14 hakkındaki en son söylentiler ise, telefonun RAM kapasitelerine ilişkin. Gelen son iddialar iPhone 14 ve iPhone 14 Max’i içeren standart modeller ile iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’i içeren pro modeller arasında RAM bakımından da farklılıklar olacağını gösteriyor.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 RAM kapasitesi sızdırıldı

Apple’ın mevcut amiral gemisi serisi olan iPhone 13’de tercih edilen LPDDR4X RAM’lerin standart model iPhone 14’lerde de kullanılmaya devam edileceği, pro modellerinin ise 6GB’lık LPDDR5 RAM sistemine geçeceği iddia ediliyor. Bu haberler her ne kadar standart iPhone 14 kullanacaklar için üzücü olsa da, Amerikalı teknoloji devinin yeni stratejisi göz önüne alındığında son derece mümkün gibi görünüyor.

iPhone 14

Buna göre Apple, artık Pro modeller ile Standart modeller arasındaki farkı daha çok belirginleştirmiş ve Pro modellerinin her zaman için Standart modellerin bir adım önünde götürmek istiyor. Tabi bu durumun söylentiler belirtildiği gibi olup olmadığını görebilmek içinse Eylül ayını beklememiz gerekiyor.

Apple Watch Pro spor odaklı olacak