OnlyFans, Rusya’da hizmetini geçici olarak durdurdu

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Yeni gelen bir rapora göre OnlyFans Rus içerik oluşturucuları için hesapları ve ödemeleri geçici olarak duraklattığını bildirdi. İşte tüm detaylar.

İngiltere merkezli platform kapısını Rus kullanıcılara açık tutan birkaç Batılı teknoloji şirketinden biriydi. OnlyFans, Şubat ayında Rus içerik oluşturuculara erişimi geçici olarak engellemiş olsa da, kısa süre sonra hesapları geri yüklemişti. Şirket “kullanıcıları destekleyecek ödeme yöntemlerimiz olduğu sürece” tüm işlevlerin kullanılabileceğini belirtmişti. Ancak şimdi daha sıkı ödeme kısıtlamaları getiriliyor. Şirket Rusya’da hizmetini durdurmaya karar verdi.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Şirket yaptığı bir açıklamada “Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, Rusya/Ukrayna savaşından etkilenen içerik oluşturuculara hizmetlerimizi sunmaya devam etmek için çeşitli seçenekleri araştırdık. Ancak, Rusya’ya ve Rusya’dan gelen ödeme kısıtlamalarının daha da sıkılaştırılması nedeniyle, OnlyFans artık Rus içerik oluşturucu topluluğumuza gerektiği gibi hizmet edemiyor. Sonuç olarak, Rusya’da ödeme alınan hesapları geçici olarak duraklatmak için adımlar atıyoruz. Etkilenen içerik oluşturuculardan, hesaplarıyla ilgili herhangi bir soruyu ele almalarına yardımcı olabilecek [email protected] ile iletişime geçmelerini istedik” ifadelerini kullandı.

Rusya’daki OnlyFans kullanıcılarının yine de hesaplarına erişip platformdaki hizmetler için ödeme yapıp yapamayacakları belli değil.  Ülkeler yaptırımları yığmaya devam ettikçe, Rusya’da para harcamak ve kazanmak son haftalarda daha da zorlaştı. Rus içerik oluşturucuların Twitch, YouTube, Etsy, Fiverr ve Meta’ya ait Instagram ve Facebook dahil olmak üzere bir dizi Batılı platformda para kazanmaları yasaklandı.

Samsung telefonların bataryaları elektrikli araba teknolojileri ile gelişebilir