X, yetişkinlere yönelik içerik üzerinde çalışıyor

X, yetişkinlere yönelik içerik üzerinde çalışıyor

X beklediği ilgiyi hiç göremediği için olsa gerek şimdi yetişkinlere yönelik içerikler üzerinde çalışmaya başlıyor. İşte tüm detaylar.

X, “yetişkinlere yönelik içerik” olarak tanımlanan özellikler üzerinde çalışıyor. Değişiklik, X’teki bir mühendis tarafından duyuruldu. Elon Musk’ın sahip olduğu şirket Twitter olarak anıldığı dönemlerde çok seviliyordu ancak bazı işler yolunda gitmedi ve platform istediği ilgili hiç göremedi.  X hakkındaki bir gönderide mühendis Dong Wook Chung, NSFW içeriğinin “yakında” uygulamanın Topluluklar özelliğinde otomatik olarak filtreleneceğini belirtti. Chung, “Artık Ayarlar’da ‘Yetişkinlere uygun içerik ayarlanabilir” dedi.

X, yetişkinlere yönelik içerik üzerinde çalışıyor

Bloomberg’in bildirdiği gibi, araştırmacılar daha önce X’in “yetişkinlere duyarlı” içerik için ayarları etkinleştirmeyi planladığına dair ipuçlarını fark etmişti. Platform, kullanıcıların çıplaklık ve diğer “sansürsüz” içerikleri paylaşmasına izin veriyor, ancak bunların uygulamanın belirli bölümlerinde görünmesine izin vermiyor , Topluluklar için profil fotoğrafları ve kapak resimleri gibi.

Twitter, Topluluklar için NSFW özelliklerini etkinleştirmeyi hiçbir zaman kamuya açık bir şekilde tartışmasa da, şirketin, 2022’de OnlyFans rakibi oluşturmayı düşündüğü açıklanmıştı. Platformer haber bültenine göre plan, şirketin sorunlarını “kötüleştireceği” endişeleri nedeniyle sonunda iptal edildi.

Ayrı bir gönderide platformun mühendisi Chung, yeni filtreleme ayarlarının yetişkinlere yönelik içeriği “otomatik olarak filtreleyerek Toplulukları herkes için daha güvenli hale getirmekle ilgili olduğunu” belirtti. Platform yetişkinlere yönelik içeriklerle dikkat çekici bir hale gelebilir de denebilir.

PEUGEOT, YENİ E-5008’İ GÖRSEL ŞÖLENLE TAÇLANDIRIYOR!