Onlyfans modeli işi farklı boyutlara taşıdı! Talebe yetişemiyor!

Onlyfans yıldızı

OnlyFans modelleri ilginç para kazanma yöntemlerini açıkladıkça ağzımız açık kalıyor. İşte detaylar.

Onlyfans modeli işi farklı boyutlara taşıdı! Talebe yetişemiyor! Pandemi ile birlikte kullanıcı sayısı artan platformların başında OnlyFans geliyordu. Nitekim bu talep 2023’te de devam ediyor. Buradaki modellerin çoğu salgının getirdiği ekonomik sıkıntılar sonrasında işsiz kaldığını veya iş bulamadığını söylüyor.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Fakat onların para kazanma yöntemleri alışılagelmişin oldukça dışında. Gazını kavanoza koyup satanından vücut kılını satanına kadar pek çok haberi sizlerle paylaşmıştık. Sıradaki modelin iddiası ise hepsinden daha enteresan. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan haberimizin detaylarına bakmış olalım.

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Onlyfans modeli işi farklı boyutlara taşıdı! Talebe yetişemiyor!

Esasen YouTube sayesinde ünlü olan Bree Essrig isimli kadın sonrasında bir OnlyFans hesabı da açmış. Burada hayranlarının garip isteklerini gören güzel model, bu işi paraya dönüştürmeye karar vermiş.

dg2

Bree Essrig şimdilerde dışkısını kavanozlara koyarak hayranlarına gönderiyor. Numune başına 600 sterlin alan kadın, çok daha farklı isteklerle karşılaştığını da itiraf etmekten çekinmiyor. Buna göre kadından çiş ve adet kanını da göndermesini isteyenler varmış. Anlatmasına göre Bree Essrig, bu özel istekler için ek ücret talep ediyormuş.

Daha ne kadar enteresan şeyler duyabiliriz ki derken ardından yenisiyle karşı karşıya kalıyoruz. Biz neden kendimize işkence edercesine çalışıyoruz ki diye sorgulatan bu tür kazançlara insanın inanası gelmiyor. Ancak her geçen gün büyüyen OnlyFans dünyasında her türden insanın olabileceğini de düşünmek lazım. İşte o zaman tüm bu anlatılanların gerçek olma ihtimali çok daha yüksek oluyor.

Türk Telekom, girişim ekosistemini, TT Ventures Ofisi ile destekliyor