OnlyFans CEO’sundan iddiali açıklamalar

OnlyFans CEO'sundan iddiali açıklamalar

Yetişkin sitesi OnlyFans İngiliz CEO’su bugün aniden istifa etti ve onun yerine geçecek kişi onu ‘dünyanın en güvenli sosyal medya platformu’ yapmayı planladığını duyurdu. İşte detaylar.

Şirketi kurduktan sonra 97.3 milyon sterlin değerinde olan 38 yaşındaki Essexli Tim Stokely, bu öğleden sonra görevinden ayrılarak yerine Amrapali Gan’ı atadı. İşyerinde Ami veya AG olarak bilinen Bayan Gan, şirkete 18 ay önce katıldı ve bugüne kadar iletişimden sorumluydu. OnlyFans sayfasına sahip olan Mumbai doğumlu pazarlamacı, bugün site kullanıcıları için ‘benzersiz deneyimler’ sözü verdi.

OnlyFans CEO'sundan iddiali açıklamalar

Evli olmayan ve çocuğu olmayan 36 yaşındaki California merkezli Bayan Gan, en iyi işin zorluğunun tadını çıkardığını söyledi. Genç CEO: ‘Bu OnlyFans için heyecan verici bir zaman. “Topluluğumuza bağlı kalmaya devam edeceğim ve yaratıcılarımız ve hayranlarımız için benzersiz deneyimler yaratmayı dört gözle bekleyeceğim. OnlyFans gittikçe büyüyen bir platform diyebiliriz. Platform üzerinden hayranlar direkt olarak hayran olduklarını kişilerle iletişim kurabiliyorlar. Son dönemlerde platformdan sorumlu olan bir ajansın fenomenler yerine hayranlara cevap verdikleri ortaya çıksa da platform büyümeye devam ediyor diyebiliriz. Gün geçtikçe büyüyen platform yeni fenomenler kazanmaya devam ediyor. Böyle olunca da güvenlik önemli bir mevzu haline geliyor. Genç CEO da açıkça güvenliğe önem vereceklerini bildirdi. Bundan böyle şirket daha ciddi güvenlik önlemleri sunmaya başlayabilir diyebiliriz.

Fast Food yiyecekte yeni dönem! Yerken bisiklet sür