Doctor Strange 2 ilk fragmanı yankı uyandırdı

Doctor Strange 2 ilk fragmanı yankı uyandırdı

Marvel’in çoklu evrene yolculuğu, 2016’daki Doctor Strange’in devamı niteliğindeki Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın ilk fragmanı yayınlandı. Hayranlar zaten Dr Strange’i özlediği için fragman yankı uyandırdı. İşte detaylar.

Görünüşe göre Multiverse of Madness, MCU’da nefes kesici sayıda mevcut hikaye dizisini alacak. Bu, Doctor Strange’in (Benedict Cumberbatch) Spider-Man: No Way Home‘daki son görünümünün devamı niteliğinde olacak. Hayranlar hali hazırda Doctor Strange karakterini fazlasıyla özlediği için bu çok iyi bir artı olacak diyebiliriz.

Doctor Strange 2 ilk fragmanı yankı uyandırdı

Fragman ilk olarak Aralık ayının başlarında Spider-Man: No Way Home için son kredi sonrası sahne olarak yayınlandı, ancak Marvel şimdi herkesin görmesi için çevrimiçi şekilde de fragmanı yayınladı. Önümüzdeki birkaç hafta içinde No Way Home’u görürseniz tüm kredi sahnelerini izlemek için salondan çıkmadığınıza emin olun. Marvel evreninde en sevilen karakterlerden olan Dr Strange’in çok fazla hayranı var. Hatta o derece ki Marvel evrenindeki en güçlü karakterin Dr Strange olduğu dahi söyleniyor. İlk filminde ciddi bir hayran kitlesine erişen Dr Strange hız bir kaç yıldan sonra tekrar sevenleriyle buluşacak. En son yeni Spider Man filminde kendini gösteren karakter kısa süreli bir heyecan yarattı. Hayranların görmeyi merakla beklediği Dr Strange ikinci filmiyle metaverse evreninde şimdiden beklentileri yükseltmiş durumda. İkinci film ilki kadar yankı getirecek mi göreceğiz.

HUAWEI WATCH GT 3 yeni bir çağın kapılarını açıyor