OnePlus Watch 2R’nin Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus Watch 2R

OnePlus’ın 16 Temmuz’da tanıtacağı yeni akıllı saati OnePlus Watch 2R’nin teknik özellikleri hakkında merak edilen tüm sorular cevap buldu.

Çinli teknoloji devi OnePlus, 16 Temmuz’da İtalya’da önemli bir etkinlik düzenleyecek. Şirket bu etkinlikte bir telefon, bir tablet, bir akıllı saat, bir de kablosuz kulaklık görücüye çıkaracak. Söz konusu bu etkinlikte tanıtılacak bu akıllı saat, OnePlus Watch 2R olacak. Dün gelen sızıntıyla birlikte tasarımını net bir şekilde gözler önüne seren görsellerini görme şansı yakaladığımız Watch 2R, bugün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de akıllı saatin teknik özellikleri hakkında yeni detaylar sızdırıldı.

OnePlus Watch 2R 2

Sızdırılan yeni bilgilere göre OnePlus Watch 2R, giyilebilir cihazlara özel olarak geliştirilen Snapdragon Wear W5 yonga setinden güç alacak. Ona düşük enerjiyle çalışan BES2700 çip eşlik edecek. Akıllı saatte bu yonga setine 2 GB RAM ile 32 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Saatin batarya kapasitesi henüz netlik kazanmamış olsa da bu bataryanın 100 saatlik kullanım süresi sunacağı söyleniyor. Öte yandan bu bataryada VOOC hızlı şarj özelliği de bulunacak.

Watch 2R’nin ekranı 1.43 inçlik AMOLED bir ekran olacak. Wear OS işletim sistemini kullanacak olan akıllı saate çift frekanslı GPS özelliği bulunacak. Akıllı saat suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteren IP68 sertifikasına sahip olacak. Akıllı saatin alüminyum kasnağı, OnePlus Watch 2’den biraz daha ucuz olmasını sağlayacak.

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı