Google Pixel Watch 3’ün Özellikleri Sızdırıldı

pixel watch 2

Google’ın önümüzdeki ay resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı saati Google Pixel Watch 3’ün teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Her yıl sonbahar aylarında bir etkinlik düzenleyerek yeni Pixel cihazlarını tanıtan Google, bu yıl bu etkinliği normalden 2 ay önce düzenleyecek. Şirketin yeni Pixel ürünlerini görücüye çıkaracağı etkinlik, bu kez 13 Ağustos’ta düzenlenecek. Merakla beklenen bu etkinliğin yaklaşmasıyla birlikte, bu etkinlikte tanıtılacak cihazlara dair sızıntılar da sıklaşmaya başladı. Son olarak da şirketin bu etkinlikte Pixel 9 serisi telefonlarıyla birlikte tanıtacağı yeni akıllı saatine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Dün sızdırılan bilgiler, Google Pixel Watch 3’ün teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkardı.

Google içinden sızdırılan bilgilere göre Pixel Watch 3, Snapdragon W5 yonga setinden güç alacak. Ancak akıllı saatte bu yonga setine Google tarafından geliştirilen özel tasarım bir işlemci eşlik edecek.

Google Pixel Watch 3

Google Pixel Watch 3’ün iki farklı versiyonu olacak. 41 mm’lik versiyonda 310 mAh’lık bir batarya bulunacak. 45 mm’lik model ise 420 mAh’lık bir bataryayla gelecek. Daha ufak olan modelde 32 x 32 mm’lik bir ekran bulunacak. Daha büyük modelin ekran boyutu ise 36 x 36 mm olacak. Bu ekranların çözünürlükleri ise sırasıyla 408 x 408 ve 456 x 456 olacak.

Akıllı saatin tasarımı öncülüyle neredeyse birebir aynı olacak. Ancak Google Pixel Watch 3’teki ekran çerçevesinin biraz daha ince olacağı söyleniyor. Bunun dışında kayda değer bir değişiklik beklenmiyor.

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı