OnePlus X’in satış fiyatı belli oldu!

oneplus x modeli

OnePlus firmasının beklenen modeli OnePlus X, ilk kez bir alışveriş sitesinde listelendi. Kısa bir süre sonra siteden kaldırılsa da fiyatı ortaya çıktı ve teknik özellikleri doğrulandı. OnePlus X modelinin kesinleşen fiyatı haberimizde.

oneplus-x-modeli

Akıllı telefon pazarının aranan markası OnePlus’ın yeni modeline ait detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde neredeyse tüm teknik özellikleri belli olan OnePlus X modelinin bu sefer fiyatı belli oldu. OppoMart isimli alışveriş sitesinde görünen model, beklendiği gibi uygun bir fiyatla satışa çıkacak gibi duruyor.

Habere devam etmeden önce ufak bir karışıklık hakkında bilgi verelim. OnePlus X ve OnePlus Mini olarak bahsedilen cihazların aynı cihaz olduğunu tahmin ediyoruz. Çünkü artık OnePlus Mini modeli, basına sızan bilgilerde yer almıyor. TENAA’dan gelen bilgilerde de OnePlus Mini değil, OnePlus X olarak bahsediliyor.

Beklenildiği gibi OppoMart, modeli 249 Dolardan satışa çıkardı. OnePlus X modeli henüz resmi olarak doğrulanmadı ancak 29 Ekim tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte modelin resmiyet kazanması bekleniyor. Birazdan bahsedeceğimiz teknik özelliklere göre 249 Dolarlık fiyat son derece uygun görünüyor.

oneplus-x-fiyati

OppoMart’In OnePlus X’i kısa süreliğine listelemesi sadece fiyatı değil aynı zamanda cihazın teknik özelliklerini de ortaya çıkardı. Bu bilgileri zaten daha önce sizlere aktarmıştık ancak kısaca hatırlatmak gerekirse,

  • 5 inç Full HD ekran (1920 x 1080)
  • 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 işlemci
  • 13 MP arka, 8 MP ön kamera (Sony sensörlü)
  • 3 GB RAM, 16 GB depolama alanı
  • 4G LTE desteği
  • 2450 mAh batarya
  • 6.9 mm kalınlık

iPhone 6s’in 8 kötü özelliği!