OnePlus Pad, 7 Şubat’da tanıtılacak

oop8

OnePlus , 7 Şubat’ta yaklaşan Cloud 11 etkinliğine hazırlanıyor. Markanın, OnePlus 11 5G ve 11R 5G akıllı telefonlar, OnePlus TV 65 Q2 Pro, OnePlus Buds Pro 2 ve OnePlus mekanik klavye ile beraber OnePlus Pad’i piyasay sürecek.

Firmanın 7 Şubat’da düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı cihazlar lansmana yaklaştıkça netlik kazanıyor. Firmanın ilk tableti olacak olan OnePlus Pad’da bu etkinlikte tanıtılacak. OnePlus, OnePlus Pad’in ayrıntılarını henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak tableti , markanın resmi internet sitesindeki OnePlus 11 5G mikro sitesinde tespit ettik. Lansman etkinliğine giden günlerde daha fazla ayrıntının açıklanması beklenen OnePlus Pad için bir bölüm var. Şimdiye kadar, yanında tabletin bir çizimi ile sadece ‘Kutular tüm şekil ve boyutlarda gelir’ diyor. Tabletin üç tarafında simetrik ince çerçevelere sahip olduğunu varsayıyoruz. Markanın yakında cihazla dalga geçmeye başlamasını bekleyebiliriz.

OnePlus Pad

 

OnePlus’ın bir tablet çıkaracağı uzun süredir biliniyordu. Beklentilerin sonunda cihaz nihayet 7 Şubat’ta piyasaya çıktığında gün ışığını görecek. OnePlus Pad ile marka, ürün portföyünü genişletecek. Tablet, bu ayın başlarında özel testlere girdi. Ayrıca 2021’de EUIPO ticari markasını da paketledi. Tabletin piyasada bulunan OPPO tabletlerinden birinin ince ayarlı bir versiyonu olduğu tahmin ediliyor. Tabletin firmanın bir nevi ilk göz ağrısı olduğu için de kullanıcılara uygun fiyattan sunmayı plandığı gelen haberler arasında.

Tabletin temel özellikleriyle ilgili daha fazla bilginin ortaya çıkmsını bekleyebiliriz, özellikle satış politikası konusunda oldukça soru işareti bulunuyor, firma hangi bölgelerde satışa çıkaracağını veya kısıtlı bölgede mi satışa sunacak bilinmediğini de hatırlatalım.

HarmonyOS 3.0 ile Huawei Routers’lar seviye atlayacak