OnePlus Nord CE 3 özellikleri bir kez daha gündemde

OnePlus 11

Çinli teknoloji devi OnePlus, bir süredir sızıntılarla adından bahsettirmeye devam ediyor. İşte popüler Çinli markanın yeni modelinden son bilgiler.

OnePlus Nord CE 3 özellikleri bir kez daha gündemde. Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, Şubat 2022’de OnePlus Nord CE 2 5G akıllı telefonunu tanıttı. Şimdi ise şirket, Nord CE 2 5G’nin halefi olan OnePlus Nord CE 3’ü yakında tanıtmaya hazırlanıyor. Birkaç hafta önce, OnePlus Nord CE 3‘ün özel canlı görüntülerini sizlerle paylaşmıştık ve şimdi, tanıtımdan önce ünlü sızıntı kaynağı OnLeaks’in telefonun özellikleri ve lansman zamanlaması bilgilerini de sizlerle paylaşıyoruz.

oneplus katlanabilir telefon

Son sızıntıda yer alan özelliklerin, Kasım ayında Nord CE 3 ile ilgili rapor edilen bir önceki sızıntının özelliklerinden farklı olduğunu belirtmekte fayda var. OnLeaks’e göre, OnePlus Kasım ayından bu yana planlarını değiştirdi. Bu nedenle, Nord CE 3‘ün önceden sızdırılan özellikleri, çoğunlukla OnePlus Nord CE 3 Lite için geçerli olacak. Nord CE ise biraz daha iyi donanıma sahip olacak.

OnePlus 11R

OnePlus Nord CE 3 özellikleri bir kez daha gündemde

Aldığımız bilgilere göre, OnePlus Nord CE 3 muhtemelen Temmuz ayında piyasaya sürülecek. Cihaz, 6,72 inç Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekran ile gelecek. Güvenlik amaçlı, telefon, ekran altı parmak izi sensörüne sahip olacak. Cihazın altında, sekiz çekirdekli Snapdragon 782G işlemci olacak.

oneplus 11 official teaser

Akıllı telefon, 8GB/12GB RAM konfigürasyonunda ve 128GB/256GB dahili depolama ile piyasaya sürülecek. Cihazın kamera bilgilerine gelince, cihazda bir 50MP (IMX890) kamera içeren üçlü kamera kurulumu olacak. 50MP ana sensöre ek olarak, cihazda bir 8MP ultra geniş açılı lens ve bir 2MP makro kamera bulunacak. Cihazın ön tarafında ise bizleri 16MP’lik bir sensörün beklediğini belirtelim. Ayrıca ciihaz, 5.000mAh batarya ile desteklenecek ve 80W hızlı şarj desteği sunacak. OnePlus Nord CE 3 özellikleri bir kez daha gündemde.

Moto G Stylus (2023) performans testinde görüldü