Moto G Stylus (2023) performans testinde görüldü

Moto G Stylus 2023

Motorola’nın dokunmatik kalemle gelen yeni akıllı telefonu Moto G Stylus (2023), Geekbench performans testinde görüldü.

Geçtiğimiz yıl Moto G serisine pek çok yeni model ekleyen Çinli telefon üreticisi Motorola, bu yıl da Moto G serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Son dönemde Moto G53, G73 ve G23 gibi farklı modellerden haberlerle karşımıza çıkan şirket, bu kez de dokunmatik kalemle gelen G Stylus modellerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Bu serinin Moto G Stylus (2023) adını taşıyan en yeni üyesi, bu hafta Geekbench performans testinde görüldü. Bu sayede telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıktı.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, Motorola’nın yeni G Stylus telefonunun sekiz çekirdekli bir MediaTek işlemcisi kullanacağını gösteriyor. Bunlardan altısı 1.80 GHz işlemciler, ikisi ise 2.0 GHz işlemci. Bu detayları göz önüne alınca telefonun yonga setinin Helio G85 ya da Helio G88 olacağı tahmin ediliyor.

Moto G Stylus

Geekbench performans testine tabii tutulan Moto G Stylus (2023), 4 GB RAM’e sahip. Ancak gelen bilgiler Motorola’nın bu telefonun 6 GB RAM’e sahip bir versiyonunu da çıkaracağına işaret ediyor. Geekbench veri tabanından elde ettiğimiz bir diğer detay da telefonun Android 13 işletim sistemini kullanıyor olduğu bilgisi.

Geekbench’te ortaya çıkan bilgiler bundan ibaret olsa da geçtiğimiz günlerde sızdırılan görsel sayesinde telefonun tasarımı ve özellikleri hakkında birkaç detaya daha sahibiz. Bu görselden de görülebileceği üzere telefonun arka yüzünde çift kamera yer alıyor. Bu çift kamera sisteminin ana lensinin 50 megapiksel olması bekleniyor. Ön tarafa geldiğimizde ise selfie kamerasının ekranın ortasındaki deliğe yerleştirildiğini görüyoruz.

Windows 11’in Bing AI özelliği beğenilmedi