OnePlus Nord CE 3 Lite’nin çıkış tarihi netlik kazandı

OnePlus Nord CE 3 Lite

OnePlus Nord CE 3 Lite’nin çıkış tarihine dair paylaşılan yeni bilgiler, telefonun çıkışının beklediğimizden önce olacağını gösteriyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Daha geçen hafta OnePlus Ace 2V’yi piyasaya süren şirket, şimdi de Nord serisine yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Nord 3 ve Nord CE 3’ün çok yakında kullanıcılarla buluşacağı son günlerde üst üste gelen sızıntılarla birlikte büyük ölçüde netlik kazanmıştı. Dün de OnePlus Nord CE 3 Lite’nin çıkış tarihine dair yeni bilgiler geldi.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Max Jambor tarafından paylaşılan bilgilere göre OnePlus Nord CE 3 Lite, 4 Nisan’da resmen tanıtılacak. Kısa süre sonra da raflardaki yerini alacak. OnePlus henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmamış olsa da Nord 3 serisi telefonlara dair sızıntıların son günlerde sıklık kazanmış olması bu telefonun çıkışının yakın olduğunu gösteriyor. Bu da 4 Nisan tarihinin gerçek olma ihtimalini epey kuvvetlendiriyor.

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

Nord 3 serisinin asıl yıldızı olması beklenen OnePlus Nord 3, Dimensity 9000 yonga setinden güç alacak. 6.72 inçlik 120 Hz bir ekranla gelen Nord 3, 50 + 8 + 2 megapiksellik üçlü bir arka kameraya sahip olacak. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 80W şarj hızına sahip 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. OnePlus Nord CE 3 de oldukça benzer özelliklere sahip olacak ama Dimensity 9000 yerine Snapdragon 782G’den güç alacak.

4 Nisan’da çıkacağı söylenen Lite modeline dair bildiklerimiz ise oldukça sınırlı. Ancak onun da Nord 3 ve Nord CE 3’e yakın özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. Tabii Lite modelinde de yonga setinin değişik olma ihtimali oldukça yüksek.

YouTube’daki yapay zeka videoları virüs saçıyor