OnePlus 6T’den yeni detaylar geliyor

oneplus 6t

OnePlus’ın merakla beklenen yeni telefonu OnePlus 6T gündemde kalmaya devam ediyor. Modelin şimdi de aksesuarlarıyla ilgili detaylar belli oldu.

OnePlus 6T’nin aksesuar fiyatları ortaya çıktı

Yeni telefon, yeni aksesuarlar demek. Özellikle de güncel telefonlardan birini alacaksanız, bazı adaptörlere ihtiyacınız olabilir. Elbette 3.5 mm kulaklık adaptörlerinden bahsediyoruz. Yerini yavaş yavaş USB-C portuna bırakan bu giriş, hala çok yaygın şekilde kullanılıyor ve geçiş, eski telefonlar yüzünden bir türlü sağlanamıyor. Nitekim hatırlarsanız Apple, bu yılın telefonlarında 3.5 mm’den lightning’e dönüştürücü adaptörü kutu içeriğinden çıkararak olay olmuştu. Görünüşe göre OnePlus da aynı şeyi yapabilir.

acc

Bugün sızdırılan aksesuar fiyat listesi, bu konuyu gündeme getirdi. Çinli şirket, Type-C’li orijinal kulaklığını 19.95 euro‘dan satışa çıkaracak. Daha önceden alıştığımız gibi bu kulaklığın kutu içeriğinden çıkmamasını bekliyoruz. Dolayısıyla 3.5 mm için adaptör de çıkmayacaktır; onun fiyatı da 8.95 euro olarak belirlenmiş.

1 3

Bunların dışında liste, OnePlus 6T için 5 adet kılıf içeriyor. Bunların fiyatları da 26.95 euro ile 31.95 euro arasında değişiklik gösteriyor. Kılıfların bazı fotoğrafları daha önce sızdırılmıştı.

24

OnePlus, iddialı yeni modelini 17 Ekim‘de resmen lanse etmeye hazırlanıyor.

Netflix Türkiye’de sansür uyguluyor mu?