Mcdodo HP-3490 Type-C kablolu kulaklık ve 140w GAN5 Pro hızlı şarj adaptörü

a dff 3

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde TWS, yani gerçek kablosuz kulaklık kullanımı yaygın. Zaten akıllı telefon ve akıllı tabletlere baktığımızda, artık çoğunda 3.5mm kulaklık girişine yer verilmediğini görüyoruz. Eh, zaten kutuda da kablolu kulaklığa yer verilmiyor. Yine de, hâlâ kablolu kulaklık tercih edenlerin olduğu da bir gerçek. Kimilerine göre kesintisiz bir iletişim, kimilerine göre de daha ekonomik bir çözüm olarak ön plana çıkıyor. Mcdodo’nun hazırladığı yeni kablolu kulaklık çözümü ise, günümüz güncel telefon ve tabletleriyle uyumlu kullanımı mümkün kılıyor. Nasıl mı? Type-C bağlantı noktasıyla tabii ki!

Mcdodo HP-3490 Type-C kablolu kulaklık, hiçbir kuruluma ihtiyaç duymadan, akıllı telefon ve tabletlerinizde tak çalıştır olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model. Bu kablolu kulaklık, silikon başlıklı yapısı sayesinde kulakta sağlam tutuş hissi ve konforlu kullanım sunabiliyor. Dahili mikrofonu ve fiziksel tuşları sayesinde de telefon görüşmelerinizde iyi performanslar sunabiliyor.

Tabii konu bir kablolu kulaklık olunca, akıllarda bazı sorular belirebilir. Mcdodo HP-3490 Type-C kablolu kulaklık ile ilgili merak edilenlere yanıtlar verelim.

– Ürünün kablosu tam 1,2 metre uzunlukta. Yani hem iç hem de dış mekân deneyimlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacaktır.

– Ürünümüz sadece siyah renk ile sunuluyor.

– Kulaklıklarda kullanılan hoparlörler, 10mm değerde ve bu da hem dinleme deneyimleri hem de telefon görüşmeleriniz esnasında sizi tatmin edecektir. Evet, vokaller, tizler ve bass’ları yeterince temiz bir şekilde alabiliyorsunuz.

– Ve evet, ürünün kutusunda, kulaklarınızla en uyumlu olanı seçebilmeniz için farklı boyutlarda başlıklar da mevcut.

Daha fazla detay için buraya bakabilirsiniz.

Mcdodo HP-3490 Type-C kablolu kulaklık ve 140w GAN5 Pro hızlı şarj adaptörü

Mcdodo CH-2911 140w GAN5 Pro hızlı şarj adaptörü

Günümüzde özellikle akıllı telefonlarda “hızlı şarj” faktörü olmazsa olmaz. Yüksek pil kapasiteleri olsa bile hızlı şarj faktörü sayesinde 15-20 dakika gibi sürelerde ciddi düzeyde şarjlar gerçekleştirebiliyoruz. Hatta bazı telefon modellerini sadece 20 dakikada tamamen şarj edebilmek de mümkün. Can sıkıcı bir taraf ise, bazı üreticilerin artık telefonun yanında şarj adaptörüne yer vermemesi. Bu sebeple de adaptörleri ayrıca satın almak gerekebiliyor. İşte bu noktada da hem kullanılabilirlik hem de güvenlik tarafını göz önünde bulundurarak hareket etmek önemli. Mcdodo CH-2911 140w GAN5 Pro hızlı şarj adaptörü, ilgi çekici örneklerden bir tanesi.

GAN5 teknolojisine sahip bu adaptör, hem ufak boyutlarda hem de güvenli kullanılabilirlik tarafında çeşitli testleri başarıyla geride bırakabilmiş bir ürün. Dolayısıyla hızlı şarj ihtiyacınız için tercih edebileceğiniz bir model.

Samsung ve Huawei gibi üreticilerin hazırladığı hızlı şarj teknolojileri de dahil 10’dan fazla hızlı şarj teknolojisine destek veren adaptör, tek başına tabletinizi, telefonunuzu ve kulaklıklarınızı kolaylıkla şarj edebilir.

Cihazın üzerinde 2 tanesi Type-C, bir tanesi de USB olmak üzere toplamda 3 port bulunuyor. Sadece 188 gram ağırlıkta olan adaptör, maksimum olarak 140w değere kadar hızlı şarj sunabiliyor. Tabii aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilir ve hızlı şarj özelliğini burada da kullanabilirsiniz. Tabii bu tip kullanım senaryolarında toplam güç değerinin bölünerek sunulacağını unutmamanız gerekli.

Daha fazla detay için buraya bakabilirsiniz.

Mcdodo HP-3490 Type-C kablolu kulaklık ve 140w GAN5 Pro hızlı şarj adaptörü

Tcl Movetime MT46X akıllı çocuk saatiyle çocuğunuz güvende olsun