Krom rengi OnePlus 3T sızdırıldı

oneplus 3 t review17

Akıllı telefon pazarının en agresif firmalarından biri olan OnePlus’ın son amiral gemisi OnePlus 3T için yeni bir renk daha ortaya çıktı işte detaylar.

Akıllı telefon pazarında son yıllarda önemli bir yükseliş yakalayan Çinli firmalar genel itibariyle agresif bir fiyat politikası belirlemiş durumdalar. Yani rakiplerine oranla kullanıcılara çok daha uygun fiyatlar sunuyorlar. Fakat Çinli firmalar içerisinde öyle bir tanesi daha var ki, hepsinden daha agresif bir politikaya sahip. OnePlus.

OnePlus bundan birkaç sene öncesinde ilk cihazını satışa sunduğunda, “flagship killer (amiral gemisi katili)” olarak ün salmıştı. Bunun nedeni cihazın o zaman satışta olan amiral gemisi modelleriyle aynı özelliklere sahip olmasına karşın, orta segment bir modelin fiyatına satılmasıydı.

Sonuç olarak OnePlus akıllı telefon pazarında hızlı bir yükselişin içerisinde girdi. Elindeki imkanlardan ötürü global pazarın büyük bir bölümünde yer alamayan (Türkiye’de dahil) firma, gelecek vaad eden akıllı telefon üreticileri arasında yer alıyor.

Çinli üreticinin son amiral gemisi modeli OnePlus 3T (genel olarak OnePlus 3 Turbo olarak da lanse ediliyor) geçtiğimiz yıl satışa sunulmuştu. OnePlus 3T satışa sunulduktan sonra da çeşitli renk varyasyonlarıyla yenilenmeye devam ediyor. Bunlardan biri de geçtiğimiz gün ortaya çıkan krom rengi. Cihazın krom rengi ile ilgili görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 3t

Telefonun üzerindeki orijinal anten çizgileri, OnePlus 3T’nin boyanıp, kaplanmadığının en önemli kanıtı. Ayrıca alt panelde yer alan kulaklık jakının varlığı da dikkatlerden kaçmıyor. Bilindiği üzere klasik OnePlus 3T’de kulaklık jakı yer almıyordu. Krom rengi OnePlus 3T’nin çıkış tarihi ise henüz netleşmiş değil.