OnePlus akıllı televizyon sektöründeki rekabeti arttırmaya devam ediyor

OnePlus 9RT tüm hatlarıyla tanıtıldı

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan OnePlus, şimdilerde rotasını akıllı televizyonlara çevirmiş gibi görünüyor.

OnePlus akıllı televizyon sektöründeki rekabeti arttırmaya devam ediyor. OnePlusTVY1S,Hindistan’da Şubat 2021’de piyasaya sürüldü. TV, 32 inç ve 43 inç olmak üzere iki farklı boyutta sunuldu. Şimdi, markanın uygun fiyatlı televizyonu için yeni bir 40 inç boyut seçeneği getirmeye hazırlandığı bildiriliyor. Diğer iki varyantla aynı fiyat aralığında olması ve Full HD+ çözünürlük sunması bekleniyor.

OnePlus katlanabilir telefon

Ünlü duyumcu Ishan Agarwal, OnePlus’ın Hindistan için Y1S TV’nin yeni bir 40 inç boyut seçeneği üzerinde çalıştığını iddia etti. Yeni TV’nin yakında ülkede piyasaya sürüleceği söyleniyor, ancak kesin bir lansman tarihi verilmedi. Çinli şirket henüz resmi bir açıklama yapmadı, bu nedenle TV hakkındaki ayrıntılar şimdilik oldukça sınırlı.

OnePlus 9RT tüm hatlarıyla tanıtıldı

OnePlus akıllı televizyon sektöründeki rekabeti arttırmaya devam ediyor

OnePlus TV Y1S 32 inç ve 43 inç modelleri sırasıyla Hindistan’da 175 dolar ve 290 dolar fiyatlarla mevcut. Yeni boyut seçeneği, yaklaşık 220 dolar fiyat etiketiyle doğrudan ortada yer alacak. Oldukça cazip bir fiyat etiketi olan bu yeni boyut, OnePlus televizyon sahibi olmak isteyen birçok Hintli alıcıyı cezbedecektir.

OnePlus Türkiye’de başarılı olabilecek mi

Mevcut boyut sürümleri neredeyse aynı çözünürlükle benzer özellikleri paylaşıyor. Yeni 40 inç boyut seçeneğinin de benzer donanıma sahip olması bekleniyor. Öyle ki bu televizyon Full HD+ çözünürlüğü destekleyebilir ve 20W çıkış gücüne sahip Dolby Atmos destekli hoparlörlerden bir çift alabilir. Ancak, 32 inç ve 43 inç varyantlarının aksine, TV’nin en son Android TV işletim sistemi sürümü olan Android TV 12’de çalışmak gibi bir artısı olabilir.

Elon Musk, OpenAI’ı ele geçirmeye çalışmış