OnePlus Ace 5 Pro’nun Özellikleri Ortaya Çıktı

oneplus ace 5 pro

Performans konusunda amiral gemisi OnePlus 13’e yakın bir yerde duracak olan OnePlus Ace 5 Pro’nun teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi OnePlus cephesinde şu an tüm gözler OnePlus 13’e çevrilmiş durumda. Şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, ekim ayında piyasaya sürülecek ve tam da o dönemde çıkan Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanan ilk telefonlardan biri olacak. Ancak OnePlus’ın yıl bitmeden piyasaya süreceği tek yeni model OnePlus 13 olmayacak. Gelen bilgiler, OnePlus Ace 5 Pro’nun da yıl bitmeden piyasaya sürüleceğine işaret ediyor. OnePlus 13’ü ekim ayında piyasaya sürecek olan OnePlus, muhtemelen aralık ayında da Ace 5 Pro’yu kullanıcılarla buluşturacak.

Şu ana kadar OnePlus 13’ün gölgesinde kalan OnePlus Ace 5 Pro, bugün gelen yeni bir sızıntıyla birlikte ilk kez spot ışıklarını üstünde topladı. Çünkü telefonun teknik özelliklerine dair ortaya çıkan ilk bilgiler, OnePlus 13 gibi Ace 5 Pro’nun da Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacağını gösteriyor.

oneplus ace 5 pro

OnePlus 13’ün aksine OnePlus Ace 5 Pro daha performans odaklı bir telefon olacak. Bu yüzden yonga seti ve RAM kapasitesi gibi konularda iki telefon arasında kayda değer bir fark bulunmasa da kamera gibi yan dallarda Ace 5 Pro bir adım geride kalacak. Şirketin amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 13, bu yan özelliklerde de iddialı olması sayesinde diğer modellerin bir adım önünde yer alacak.

Digital Chat Station hesabı tarafından sızdırılan bilgilere göre Ace 5 Pro, seramik bir gövdeye sahip olacak. Telefon, BOE tarafından üretilen, 1.5K çözünürlükte, düz bir ekran kullanacak.

Google Pixel 9a İlk Kez Görüldü