nubia Yeni Red Magic Oyun Tabletlerini Çok Yakında Piyasaya Sürecek

Red Magic Tablet oyun tabletleri

ZTE’nin alt markası olan nubia, dün bir paylaşım yaparak önümüzdeki günlerde Red Magic oyun tabletlerine iki yeni model daha ekleyeceğini duyurdu.

ZTE’nin oyun telefonlarına ve oyun tabletlerine odaklanan alt markası nubia, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları Red Magic 9S Pro ve Pro+’ı geçtiğimiz ay piyasaya sürdü. Akıllı telefon tarafında kullanıcılara sunduğu seçenekleri yenileyen şirket, şimdi de gözünü tablet pazarına çevirmiş durumda. Şirketin dün yaptığı paylaşım, Red Magic oyun tabletlerine çok yakında iki yeni modelin daha ekleneceğini gösteriyor.

nubia, dün bir paylaşım yaparak yeni Red Magic oyun tabletlerinin 5 Eylül’de Çin’de düzenlenecek lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Şirketin bu duyuruyla birlikte paylaştığı görsel, 5 Eylül’de iki yeni tabletin tanıtılacağını gösteriyor.

red magic oyun tabletleri

nubia bu yeni tabletlerin teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşmamış olsa da WHYLAB tarafından sızdırılan bilgiler, bu tabletlerden birinin 10.8 inç, diğerinin ise 12.4 inç olacağını söylüyor. WHYLAB tarafından sızdırılan bilgilere göre küçük model, Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version yonga setini kullanan ilk tablet olacak. 12.4 inçlik büyük modelin yonga seti ise Snapdragon 8 Gen 2 olacak. Bu modelde 5G desteğinin de bulunması bekleniyor. Bu büyük modelin, 2023 yazında çıkan Red Magic Tablet’in halefi olacağı düşünülüyor ama isminin ne olacağı henüz netlik kazanmış değil. Daha önce gündeme taşınan ihtimallerden biri ise Red Magic Tablet 3D Explorer Edition. Tabletlerin isimleri ve teknik özellikleri, 5 Eylül’de netlik kazanacaktır.

Katlanabilir iPhone Ertelendikçe Erteleniyor