OnePlus Ace 3 Pro’nun resmi afişi renk seçeneklerini ortaya çıkardı

oneplus 1

OnePlus, yeni amiral gemisi telefonu OnePlus Ace 3 Pro’nun yeşil, gümüş ve beyaz renklerde satışa sunulacağını doğruladı.

OnePlus Ace 3 Pro farklı arka kaplama malzemeleri ile öne çıkıyor. Beyaz model seramik arka kısma, gümüş versiyon cam arka kısma ve yeşil versiyon ise cilt dostu deri arka kısma sahip olacak. OnePlus CEO’su Louse Lee, beyaz seramik varyantını “Supercar Porselen Koleksiyoncu Sürümü” olarak tanımlıyor. Bu model, olağanüstü dayanıklılığa ve zarif bir görünüme sahip. 8,5’lik ultra yüksek Mohs sertlik derecesine sahip olan bu model, üstün aşınma ve çizilme direnci sunarak uzun süreli güzellik ve güvenilirlik vaat ediyor. Ayrıca cihaz, endüstri standartlarını aşan sıkı düşme testlerinden geçirilerek günlük kullanımdaki aksiliklere karşı koruma sağlıyor.

OnePlus Ace 3 Pro 2

Depolama ve Bellek Seçenekleri

Yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, Koleksiyoncu Sürümü 16GB+512GB ve 24GB+1TB seçenekleriyle satışa sunulacak. Diğer iki renk seçeneği ise 12GB+256GB, 16GB+512GB ve 24GB+1TB olmak üzere üç farklı konfigürasyonla sunulacak.

Teknik Özellikler

OnePlus Ace 3 Pro’nun teknik özellikleri hakkında söylentiler şu şekilde:

  • Ekran: 6,78 inç kavisli kenarlı BOE S1 ekran, 1,5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve entegre parmak izi sensörü.
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3.
  • Bellek ve Depolama: LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama.
  • Ön Kamera: 16 megapiksel.
  • Arka Kamera: 50 megapiksel Sony LYT-800 ana sensör (OIS destekli), 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel makro lens.
  • Pil ve Şarj: 6.100mAh pil, 100W hızlı şarj desteği.
  • Yazılım: Android 14 tabanlı ColorOS 14.1.

OnePlus Ace 3 Pro, gelişmiş özellikleri ve dayanıklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Özellikle seramik gövdeye sahip olan Koleksiyoncu Sürümü, hem estetik hem de dayanıklılık açısından üstün bir deneyim sunuyor. Yeni modelin, yüksek performans ve uzun pil ömrü ile kullanıcıların beklentilerini karşılaması bekleniyor.

 

Galaxy Tab S10 Ultra’nın yeni görselleri paylaşıldı