Galaxy Watch 7, fiyatı ve özellikleriyle Amazon Kanada’da listelendi

b1

Samsung, 10 Temmuz’da Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch 7 serisini de tanıtması bekleniyor. Bunun öncesinde seri Amazon Kanada’da listelendi.

Amazon Kanada’da listelenen Samsung Galaxy Watch 7 40mm BT modeli, etkinlik takipçisi, çalar saat ve temassız ödemeler gibi özelliklerle birlikte 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. Saat, Bluetooth bağlantısı ve lityum iyon pile sahip. Yuvarlak bir tasarıma ve 40 milimetrelik bir ekrana sahip olan bu model, daha iyi güç verimliliği ve daha sorunsuz çalışma için 3nm AP yonga setine sahip olacak.

Ayrıca, egzersiz ve uyku sırasında daha doğru kalp atış hızı ölçümleri için BioActiveSensor2’yi barındırıyor. Galaxy Watch 7, uyku, egzersiz ve iletişim için yapay zeka destekli destek sağlayarak günlük yapay zeka arkadaşı olarak görev yapacak. Ayrıca mesajlaşmayı kolaylaştıracak Galaxy AI akıllı yanıt özelliğini de içeriyor.

Galaxy Watch 7

Amazon listesine göre, Samsung Galaxy Watch 7, 16 Temmuz’da satışa çıkacak ve fiyatı 358,55 Kanada doları (kabaca 299 ABD doları) olacak. Samsung Unpacked etkinliğinin 10 Temmuz 2024’te gerçekleşmesi bekleniyor.

İlgili bir haberde, Samsung’un Galaxy S25 serisi akıllı telefonlar için üreteceği Exynos 2500 çipleri, Samsung Foundry’nin ikinci nesil 3 nm işleminin (SF3) düşük verimi nedeniyle sorun yaşıyor. Sektör analisti Ming-Chi Kuo, verim sorunları devam ederse Samsung’un tamamen Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisine güvenmek zorunda kalabileceğini öngördü. Ancak Samsung, Exynos 2500 çipinden vazgeçmeye henüz hazır değil; Ekim ayına kadar üretim verimliliğini %20’den %60’a çıkarmak için çalışıyor. Bu oran, çiplerin seri üretimi için minimum gereklilik olarak görülüyor.

Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği, yeni cihazlarının tanıtımıyla büyük bir ilgi uyandıracak. Galaxy Z Fold 6, Flip 6 ve Galaxy Watch 7 serisi, yenilikçi özellikleri ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekecek. Özellikle Galaxy Watch 7’nin sunduğu geniş depolama kapasitesi, yapay zeka destekli özellikler ve gelişmiş sensörleri, kullanıcılar için cazip bir seçenek olacak. Ayrıca, Samsung’un Exynos 2500 çipi üzerindeki çalışmaları, şirketin teknolojik inovasyon ve rekabet gücünü artırma çabalarını gösteriyor.

OnePlus Ace 3 Pro’nun resmi afişi renk seçeneklerini ortaya çıkardı