OnePlus X’in seramik versiyonu geliyor!

oneplus x seramik

Uygun fiyatlı çözümleriyle dikkat çeken OnePlus firması, en yeni modeliyle ilgili merak uyandıran bir Twitter gönderisi paylaştı. OnePlus X’in seramik versiyonuna göz kırpan gönderinin detayları haberimizde.

oneplus-x-seramik

Uzunca süren bir söylenti döneminden sonra resmileşen OnePlus X modeli, firma tarafından doğrulandı. Geçtiğimiz Ekim ayında duyurulan OnePlus X, teknik özellikleriyle heyecan uyandıran bir telefon olarak karşımıza çıktı. Ülkemizde resmi olarak satılmayan telefon şimdi özel bir versiyon ile gündemde.

OnePlus firmasının resmi Twitter hesabından yukarıdaki görsel paylaşıldı. Bu görselde “Seramik” kelimesine vurgu yapılıyor. Tahminlere göre firma, seramik kaplamaları veya seramik gövdeli bir OnePlus X versiyonu duyurmaya hazırlanıyor. Seramiğin nasıl kullanılacağı bilinmiyor. LG G4 modelinde daha önce seramik kelimesini ve dokusunu arka kapakta görmüştük.

OnePlus X modeli, 10.000 adet özel bir seri ile karşımıza çıkacak. Söylenene göre bu özel seri telefonun seramik yüzeyinin yapımı 25 gün sürüyor. 1480 derece sıcaklıkta işlenen seramik 28 saat boyunca bu ısıya maruz kalıyor. Süreç ne kadar uzarsa seramik o kadar dayanıklı oluyor. Akıllı telefon pazarında daha önce seramik bir telefon görmemiştik. OnePlus, X modeli için bunu önemli bir pazarlama aracı olarak kullanacaktır. Bu özel seri telefonun takipçisi olacağız.

Telefonunuzun sınırlarını zorlayabileceğiniz 7 uygulama!