Galaxy Tab S10 Ultra’nın yeni görselleri paylaşıldı

s3

Samsung Galaxy Tab S10 serisi için uzun zamandır çalışıyor. Seride yer alacak ve en gelişmişi olacak olan Galaxy Tab S10 Ultra için çok fazla sızıntı olmasa da paylaşılan yeni resimleri, yeni tabletin görünümü hakkında önemli ipuçları veriyor.

Samsung, 2023 yılında piyasaya sürdüğü 14,6 inçlik geniş ekrana sahip Galaxy Tab S9 Ultra ile büyük beğeni toplamıştı. Yeni Galaxy Tab S10 Ultra’nın da bu geleneği sürdüreceği ve aynı büyüklükte bir ekran sunacağı bekleniyor. Sızan bilgiler arasında model numaraları, One UI testlerinin başlaması ve Galaxy Tab S10+’ın MediaTek Dimensity 9300 işlemcisi tarafından destekleneceği bulunuyor.

s1

Bu gelişme, bir Samsung amiral gemisi cihazının ilk kez bir MediaTek işlemciyle çalışacağı anlamına geliyor. Bu durum, MediaTek’in Dimensity serisindeki olağanüstü başarısını yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda gelecekte daha fazla MediaTek işlemcili amiral gemisinin piyasaya çıkabileceğini de gösteriyor. Ancak, Galaxy Tab S10 Ultra’nın hangi işlemciyi kullanacağı henüz bilinmiyor ve Samsung’un bu konuda hâlâ kararsız olduğu söyleniyor.

Galaxy Tab S10 Ultra

OnLeaks ve Android Headlines ortaklığıyla hazırlanan yüksek çözünürlüklü görseller, bir sonraki amiral gemisi Galaxy Tab S10 Ultra’ya ait. Görseller, önceki nesil Galaxy Tab S9 Ultra ile olan benzerlikleri ortaya koyuyor. Boyut açısından her iki cihaz da oldukça benzer. Galaxy Tab S10 Ultra, 326,4 x 208,6 x 5,45 mm boyutlarıyla 0,05 mm daha ince olan Tab S9 Ultra’dan çok farklı değil.

Galaxy Tab S10 serisinin, Samsung’un Galaxy S25 serisiyle birlikte tanıtılması bekleniyor. Bu eşzamanlı tanıtım, Samsung’un yeni amiral gemisi tablet ve telefon modellerinin birlikte piyasaya sürülmesi stratejisini sürdüreceğini gösteriyor.

GPT-5 ile beraber herşey çok farklı olacak!