OnePlus Ace 3 Pro’nun Özellikleri Açıklandı

OnePlus Ace 3 Pro

Yarın resmi olarak tanıtılacak olan OnePlus Ace 3 Pro’nun teknik özellikleri doğrudan OnePlus tarafından açıklandı. Telefon 24 GB RAM’le geliyor.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında, Ace 3V’yi ise mart ayında piyasaya süren OnePlus, yarın Ace 3 serisine yeni bir model daha ekleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden OnePlus Ace 3 Pro, yarın Çin’de düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Telefonun resmi lansmanına daha bir gün olsa da OnePlus daha şimdiden telefonun teknik özelliklerini açıkladı. Böylece son günlerde sızdırılan pek çok bilgi de doğrulanmış oldu.

Şirket, OnePlus Ace 3 Pro’nun daha önce de iddia edildiği gibi Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağını doğruladı. Bu açıklamayla birlikte ilginç bir detay da paylaşıldı. Ace 3 Pro’nun en üst modelinde RAM kapasitesi 24 GB olacak. Bildiğiniz gibi 24 GB pek görmediğimiz bir seçenek. Bu da telefonun epey iddialı olduğunu gösteriyor. Bu en üst versiyonda 24 GB RAM’in yanı sıra 1 TB da dahili depolama alanı bulunacak. OnePlus telefonun renk seçeneklerini de paylaştı. Bu üç renk seçeneğini en üstteki görselde görebilirsiniz.

OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus Ace 3 Pro’nun modelinin en dikkat çekici özelliklerinden biri de bataryası olacak. Çünkü batarya kapasitesi artarken, telefonun kalınlığı incelecek. Telefon 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 100 W olacak. Bataryadaki bu artışa rağmen telefonun kalınlığı artmayacak. Aksine OnePlus Ace 3 Pro’nun öncülünden daha ince olacağı söyleniyor.

Apple Yapay Zeka Özelliklerini Avrupa’ya Sunmayacak