OnePlus Ace 2 özellikleri resmileşti! İşte detaylar!

oneplus

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın yeni modeli Ace 2, bu defa sızıntılarla değil bizzat OnePlus’ın paylaştığı bir posterle gündeme geldi.

OnePlus Ace 2 özellikleri resmileşti! İşte detaylar! Şubat ayı akıllı telefon üreticileri için son derece hareketli geçecek. Birçok Çinli şirketin Şubat ayı içerisinde yeni modellerini tanıtmak istediği biliniyor.

oneplus ace

Bunlardan biri olan OnePlus, birçok yeni akıllı telefon modelini tanıtacağı etkinliğini 7 Şubat’ta gerçekleştirecek. OnePlus’ın 7 Şubat etkinliği kapsamında tanıtacağı modellerden biri olan Ace 2’nin ekran özellikleri ise bugün bizzat Çinli şirket tarafından duyuruldu.

OnePlus Ace Pro 2

OnePlus Ace 2 özellikleri resmileşti! İşte detaylar!

Yayınlanan postere baktığımız zaman, OnePlus Ace 2’nin 6,74 inç büyüklüğünde 1240 x 2772 piksel çözünürlüğünde Fluid AMOLED ekranla karşımıza çıkacağını görüyoruz. OnePlus’ın paylaştığı bu poster, cihazın yalnızca ekran özelliklerine ilişkin bilgi verirken, daha önceki sızıntıların telefonun diğer pek çok özelliğini gün yüzüne çıkarttığını da biliyoruz.

oneplus ace 2

Buna göre OnePlus Ace 2’nin gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacağını söyleyebiliriz. Bu yonga setini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ile destekleyecek olan OnePlus Ace 2’nin arka yüzeyinde 50MP + 8MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumu bulunacak. Telefonun ön yüzeyinde 16MP’lik tek bir lens bulunacakken, cihazın elektriksel gücünü ise 5.000mAh’lık bataryasından alacağını söyleyebiliriz. OnePlus Ace 2 özellikleri resmileşti! İşte detaylar!

Instagram mavi tik de paralı olabilir