Apple yeni kulak üstü kulaklık modeli için acele etmeyecek

AirPods Max

Amerikalı teknoloji devi Apple, 2020 yılında çıkarttığı ilk kulak üstü kulaklık modelinden sonra ikincisi için çok acele etmeyi düşünmüyor.

Apple yeni kulak üstü kulaklık modeli için acele etmeyecek. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, yalnızca akıllı telefon dünyasında değil daha pek çok pazarda da söz sahibi bir isim.

AirPods Max

Şirketin güçlü olduğu sektörlerden biri olarak kablosuz kulaklık teknolojisini gösterebiliriz. Ancak Amerikalı teknoloji devi bu alandaki çalışmalarını yalnızca kulak içi kulaklık modelleriyle sınırlı tutmuyor. Diğer pek çok teknoloji devinin yapmadığını yapan ve 2020 yılında kulak üstü kulaklık modeliyle karşımıza çıkan Apple, bu cihazını ise AirPods Max olarak isimlendirmişti.

AirPods Max

Apple yeni kulak üstü kulaklık modeli için acele etmeyecek

Birçok ülkeyle birlikte ülkemizde de satışa sunulan bu kulaklık modelinin satış fiyatının 14.999-TL olduğu düşünüldüğünde, neden diğer AirPods modelleri kadar adından bahsedilmediği de daha net anlaşılacaktır. Fiyatıyla daha kısıtlı bir kitleye hitap eden bu kulaklığın yeni modeli için acele etmek istemeyen Apple’ın önümüzdeki yıl da dahil olmak üzere yakın zamanlı planları arasında bu kulaklığın yeni modeline ilişkin bir planının olmadığı iddia edildi.

AirPods Max

Sızıntı konusunda en önemli isimlerden biri olan ve bugüne kadar verdiği tutarlı bilgilerle duyum dünyasının saygısını kazanan Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamalara göre, Apple AirPods Max 2 modelinin çıkışı için en az 2025 yılının beklenmesi gerekecek. Daha ileri bir teknoloji ve daha ergonomik bir tasarım elde etmek amacıyla aceleci davranmak istemeyen Apple’ın bu konuda işleri ağırdan almaya devam edeceği belirtiliyor.

iPhone 14 Pro satışları hız kesmiyor